speltips_skribent

Speltips Malmö FF – Kalmar FF 17/5: Trygg hemmaseger?

Vi har ännu inte fått bevittna en stor insats från Malmö FF som skriker mästare 2021 – dags att städa undan ett motstånd.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Som alltid är givetvis pressen stor på detta Malmö FF och kraven likaså, och nu för tiden är det ju knappt så att Malmö får godkänt ifall de vinner Allsvenskan, utan de behöver göra det med stil och gärna hamna ett par, närmre 6-8 poäng före närmsta motstånd. Det Malmö FF har vi som bekant inte riktigt fått se än, men så småningom räknar vi med att man tar det där steget.

Och detta bör man väl ända kunna göra mot ett Kalmar FF tycker vi, all respekt för deras inledning, som varit otrolig i deras mått mätt, de är trots allt det enda laget i Allsvenskan som ännu inte förlorat en match och som dessutom släppt in minst mål, blott tre stycken. Det är väl ändå en tydlig indikation på att Rydström fått pusselbitarna på plats, men Malmö är samtidigt den tuffaste möjliga uppgiften, och därför räknar vi med att man upplever problem i Malmö.

För det är trots allt ett passningsorienterat Kalmar FF vi fått bevittna under inledningen, absolut inte Kalmar från i fjol utan ett gäng som faktiskt vunnit bollinnehavet i fem av sex matcher under 2021. Det är något som sticker ut och anledningen stavas givetvis Rydström, men att vinna just DEN fighten mot Malmö är betydligt svårare, de har betydligt mer kvalité på banan och föredrar även de att ha bollen, och därför bör Kalmar få det jobbigt här.

Vinner med två baljor

Vi har alltså väldigt svårt att se att Kalmar ska lyckas hålla förlustnollan intakt under en längre tid, det har varit nära under inledningen men man har haft lite flyt med sig, samtidigt som man som sagt även stått för ett fantastiskt jobb. Men här på måndag höjs svårighetsgraden, och det känns också väldigt naturligt med att första förlusten kommer just här i Malmö.

Bortaplan, man ställs mot ett annat bollinnehav-gäng, och ja, man ställs mot Allsvenskans bästa lag när de får saker och ting att stämma, detta tror vi fäller avgörandet för utfallet på måndag. Det är dags att sätta ner foten.

Nu har Kalmar som sagt bara släppt in totalt tre mål, men trots detta väljer vi att klicka in Malmö FF (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till fina 1.96 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. 2-0 ska Malmö kunna lösa, för samtidigt som Kalmar släppt in minst mål, så är Malmö alltså det laget som gjort flest. 11 stycken. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.96
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: