topptipset tips

Topptipset 13/5: Spelförslag, analys och tips till alla 8 matcher

Spelförslag till Topptipset torsdag, vecka 19. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 8 matcher.

BONUSGUIDE: Marknadens bästa betting bonusar i maj månad. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Topptipset torsdag med fotboll från Premier League, Allsvenskan, DFB Pokal och La Liga! Vi har snickrat ihop ett 216 raders system, med 3 halv- och 3 helgarderingar. Hela analysen finner ni precis här nedanför. Stort lycka till!

topptipset analys

 TILL TOPPTIPSET!

1. Manchester United – Liverpool, X2

Leicester fortsätta att tappa poäng vilket bör få Liverpool att växla upp ytterligare under avslutningen, ser Liverpool till att vinna samtliga återstående matcher, ja då kan mycket väl Champions League bli ett faktum säsongen 21/22. Därför väljer vi deras sida på torsdag – inte alls samma desperation efter poäng hos hemmalaget. X2!

2. Aston Villa – Everton, 1X2

Vi tar inga risker i match nummer 2, utan väljer att plocka med samtliga tecken i och med att båda lagen är väldigt ojämna. Varken Aston Villa eller Everton går att lita på, även fastän just Everton har allt att spela för, samtidigt som Aston Villa är out ur racet om Europa. 1X2!

3. AIK – Malmö FF, X2

Malmö FF är i grund och botten det bättre laget och får man bara bukt med problemen i defensiven så förväntar vi oss att man har ytterligare en eller två växlar i sig. Och dem växlarna bör man kunna få fram här i ett sådant här prestigeladdat möte – Malmö löser minst ett kryss mot AIK.

4. Norrköping – Degerfors, 1

På tal om att växla upp så är det just det Norrköping har gjort nu och man kommer alltså närmst från en övertygande seger över AIK. En komfortabel sådan dessutom, och därför tror vi helt enkelt inte Degerfors räcker till här, Norrköping är ett top 3 gäng när de får pusselbitarna på plats. Spik!

5. Leipzig – Dortmund, 1X2

Final i DFB Pokal! En titel kan bärgas hem och givetvis är detta en stor morot för Leipzig och Dortmund, som inte direkt kunnat utmana Bayern München om titeln i den inhemska serien. Känslan så här på förhand? Vidöppen final. Vi tar därför inga risker och plockar med samtliga tecken – kan sluta lite hur som helst!

6. Granada – Real Madrid, 2

Bara tre pinnar som räknas här för Zidanes mannar och en sådan insats tror vi Real har i sig på torsdagskvällen. Nu tappade man två viktiga pinnar mot Sevilla men stod för en fin insats, den tar man med sig in här och det ska bara resultera i en trepoängare här mot ett Granada som inte har något att spela för. 0-2.

7. Valladolid – Villarreal, 1X

Valladolid har bara förlorat en av sina fem senaste matcher och slåss för sin överlevnad när ett formsvagt Villarreal tittar förbi. Därför väljer vi hemmalagets sida, de har en stabil defensiv som bör kunna stå emot här – Villarreal har dessutom bara vunnit 6 av 17 bortamatcher säsongen 20/21. 1X!

8. Eibar – Real Betis, 1X2

Sista chansen för Eibar som behöver vinna på torsdag ifall de ska ha en chans att spela kvar i La Liga säsongen 21/22. Tre pinnar är det som krävs och den trean kan mycket väl inkasseras mot ett ojämnt Real Betis. Vi tar därför med alla tecken och håller en extra tumme för hemmalaget. 

 TILL SVENSKA SPEL!

Unibet ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Unibet – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Systemförslag Topptipset:

Speltips: 216 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:29
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming