speltips_skribent

Speltips Granada – Real Madrid 13/5: Knepig uppgift för Los Blancos

Real Madrid reser söderut till Andalusien i hopp om att studsa tillbaka till vinnarspåret – tuff uppgift väntar.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Storklubbarna i Spanien tappar poäng på löpande band och det öppnar onekligen upp för en hemmaseger i torsdagens möte mellan Granada och Real Madrid. Dessutom besegrade just Granada Barcelona med 2-1 på Camp Nou för två veckor sedan, därför är det alltså allt annat än ett enkelt test Zidane har framför sig på torsdagskvällen. Segern är långt ifrån given.

Det är dock bara en trepoängare som gäller här för Real Madrids del ifall de har planer på att vinna La Liga säsongen 20/21, Barca är högst troligt out efter poängtappet mot Levante, och Atletico spelar som bekant mot Real Sociedad under onsdagskvällen, det här inlägget skrivs innan den matchen, men oavsett utfall på Wanda Metropolitano så gäller som sagt bara en sak för Real; 3 poäng.

För Granadas del handlar det egentligen enbart om att avsluta säsongen snyggt, men även fastän det möjligtvis låter som en svag eller liten morot, så är ett möte mot Real Madrid, på hemmaplan, en av årets stora matcher. Därför råder det inga som helst tvivel om att Granada entrar banan fullt motiverade, ta bara segern över Barcelona som exempel. Trots ett tidigt underläge på Camp Nou, lyckades Granada vända på matchen och det är minst sagt imponerande och ett kvitto på att dessa lag alltid törstar efter segrar mot storklubbarna. Det är trots allt här som man har chansen att visa upp sig på riktigt.

Båda lagen gör mål

Alla som följt La Liga närmre under det senaste året är väl medvetna om vad detta Granada faktiskt är kapabla till, fjolåret är onekligen ett bevis på det men även årets säsong. Vi har fått se Granada göra en fantastisk resa i Europa League, och för andra året i rad är de alltså med och utmanar om Europa här i den inhemska serien. Det kommer inte att bli en sjundeplats den här säsongen, men i teorin har man fortfarande en chans, och det är tillräckligt av ett kvitto i vår värld.

Och därför har vi alltså alla anledningar att tro på att Granada kan ställa till det för Real på torsdag, de har dessutom ett grymt imponerande hemmafacit med 9, av 17 möjliga segrar och de snittar 1.41 mål per spelad match. Vi tror därför inte Real pallar stå emot i 90 minuter.

Med det sagt så klickar vi alltså in BLGM – Ja, till nästan dubbla degen hos spelbolaget Betway, ett otroligt värde i vår värld och även dagens bästa speltips från Estadio Nuevo Los Cármenes. 1-1/2? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.95
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: