speltips_skribent

Speltips Newcastle – Manchester City 14/5: Odds från målmarknaden

Speltips, odds och allt inför fredagens möte mellan Newcastle och Manchester City den 14 maj. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Manchester United föll mot Leicester med 2-1 i veckan och i samband med det resultatet korades Manchester City till vinnare i Premier League säsongen 20/21. En lång och tuff säsong kan därför sammanfattas, där Man City som bekant varit ett steg större än samtliga motstånd i den här serien, stabila, effektiva och pålitliga – inget lag har varit i närheten.

Men nu är det alltså över för den här gången, det återstår förvisso tre matcher att spela för och Pep lär nyttja samtliga dessa tre matcher till att försöka bibehålla någon slags form inför Champions League-finalen, men i slutändan så betyder inte resultaten allt för mycket, därför har Newcastle alla anledningar att gå för samtliga tre pinnar på fredag, varför inte?

Newcastle har absolut inget att förlora, kontraktet i Premier League är säkrat och det har resulterat i att Newcastle intagit banan utan någon som helst press här på slutet, det i sin tur har resulterat i tre segrar på dem fem senaste omgångarna för Newcastle, som tydligt har mått bra av att lira boll utan stressen runt omkring. Vi räknar därför med att få bevittna ytterligare en gedigen insats från Bruces mannar – ett Newcastle som kommer att ha kul där ute på banan på fredagskvällen.

Båda lagen gör mål

Newcastle kommer som bekant närmst från en övertygande seger över Leicester där slutresultatet skrevs till hela 4-2 på King Power Stadium, ett resultat vi tycker bekräftar skicket det här gänget är i, det är en sprudlande och livsfarlig offensiv Newcastle har visat upp under dem senaste veckorna, 12 gjorda mål på dem 6 senaste omgångarna vittnar onekligen om detta och därför är oddset på målmarknaden tokintressant här.

För oavsett hur vi väljer att se på det så talar även situationen för ett mindre fokuserat Manchester City på fredag, har man ett ligaguld att säkra så är man givetvis noggrannare i förberedelserna samt sedan utförandet, försvinner den aspekten så blir givetvis City som lagbygge mer mänskliga. Därför bör Newcastle kunna såra detta Manchester City, så här i omgång 36, när allt är klart.

Vi klickar in BLGM – Ja till exakt dubbla degen hos spelbolaget Betfair!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2.00
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: