stryktipsforslag och analys

Stryktipset 23/5: Sista omgången i Premier League och 17 milj i jackpot

Stor analys av Stryktipset vecka 20. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen och presenterar ett spelförslag – full omgång i Premier League!

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 20 bjuder till! Jackpot på ca 17 miljoner kronor och hela 10 matcher från Premier League, alltså full omgång! Utöver detta ställs Atalanta – Milan fram, men även två matcher från Allsvenskan. En underbar söndag är onekligen vad vi har framför oss här – nu går vi i mål!

stryktipset jackpot

 TILL STRYKTIPSET!

1. Aston Villa – Chelsea, X2

Chelsea är bara en trepoängare från att säkra en Champions League-plats och mot ett Aston Villa, som inte har något att spela för, bör man kunna ordna det hela. Vi höjer dock ett varningens finger för hemmalaget som närmst besegrade ett Europa-jagande Tottenham i London. X2.

2. Liverpool – Crystal Palace, 1

Det är smått otroligt vilken comeback Liverpool faktiskt gjort under dem senaste veckorna, fyra raka segrar samt lite flyt med andra resultat betyder att Liverpool nu har Champions League-platsen i sina egna händer inför söndagens sista PL-fight. Det här tappar de inte. Spik.

3. Leicester – Tottenham, 1X

Leicester kommer inte att spela Champions League-fotboll nästa säsong och det måste därför kännas en aning hopplöst allting, man har agerat tabelltrea i princip under hela resans gång men först i den 37:e omgången, tappar man alltså positionen. I teorin finns dock chansen, därför klickar vi in 1X.

4. Manchester City – Everton, 1

Vi har fått se ett par tveksamma insatser från Manchester Citys sida och hade gärna därför haft med krysset i match nummer 4, men tecknen räcker dessvärre inte till och därför landar vi till slut in spiken. Varför? Jo, Manchester City kan absolut inte sluta spela fotboll bara för att de säkrat ett ligaguld – CL-finalen är bara en vecka bort!

5. Arsenal – Brighton, 1X

Arsenal kan alltså komma att sluta sjua ifall alla pusselbitar faller på plats för deras del, och detta tack vare en stark avslutning och man jagar alltså nu sin fjärde raka seger på söndag. Här på hemmaplan bör man därför ha goda chanser att vinna tycker vi, förlust lär det åtminstone inte bli. 1X bör räcka.

6. Wolverhampton – Manchester United, X2

Manchester United är obesegrade på bortaplan inför säsongens sista match här i Premier League, och den nollan lär man vilja hålla intakt, detta trots att man faktiskt säkrat andraplatsen i tabellen. Vi tror på United, Wolves har inte alls imponerat under 20/21 och har dessutom förlorat två raka matcher. X2 ska räcka.

7. West Ham – Southampton, 1X

Ett poäng räcker för West Ham för att säkra en Europa League-plats till nästa säsong och det bör man väl ändå fixa här när Southampton tittar förbi i den sista omgången. Vi har svårt att se att kollapsen ska bli större än vad den redan blivit, West Ham fixar en pinne. 1X!

8. Leeds – West Bromwich, 1 2

Leeds stormar fram just nu och jagar sin fjärde raka seger här i Premier League, och det är bara att ge det till Bielsa, som gjort ett fantastiskt jobb med detta Leeds även i PL. De förlorar möjligtvis stort mot storklubbarna, men det går faktiskt inte annat, än att konstatera att Leeds varit fantastiska under 20/21. Den här matchen vinner de högst troligt med, men vi testar trots detta gaffeln – fint värde och Leeds har alltid en förlust i sig.

9. Sheffield United – Burnley, 1X2

En match som kan sluta lite hur som helst här på Bramall Lane, Sheffield har trots allt vunnit två av sina fem senaste matcher samtidigt som Burnley noterats för tre förluster på dem fyra senaste omgångarna. Det får oss att helgardera match nummer 9 – inget resultat överraskar oss här.

10. Fulham – Newcastle, X2

Det är svårt att inte gå emot Fulham när de varit i det skicket de varit i under dem senaste veckorna, noll förluster på dem nio senaste omgångarna vittnar om att laget gett upp och istället ställt in siktet på säsongen 21/22 i Championship. X2 klickas därför in – Newcastle går trots allt bra!

11. Atalanta – Milan, 1X

Blir kollapsen ett faktum för AC Milan? Vi tror faktiskt detta, Juve vann Coppa Italia och kommer att vinna sin sista match, och ironiskt nog kommer laget Juve besegrade i finalen (Atalanta) hjälpa dem att nå CL också. Lite så är känslan inför den sista omgången – Juve kan väl inte missa CL? 1X!

12. Djurgården – Göteborg, 1

Tydlig skillnad på alla plan i vår värld, förvisso lirar Hamsik i detta Göteborg och han har även äntligen presenterat sig men sett till kollektivet, så är Djurgården klasser bättre i vår bok. De agerar tabelletta av en anledning och Göteborg står samtidigt på blott en(!) seger, sju omgångar in i Allsvenskan 2021. Den siffran talar sitt tydliga språk. Spik!

13. Häcken – Varberg, 1

Här kommer äntligen säsongens första trea för Häcken som alltså har resultatraden; 0-3-4, sju omgångar in. En stor besvikelse givetvis, och man är alltså redan nu väldigt långt efter i jakten på Europa-platserna. Men ännu finns tid att rädda upp det hela, men det är bara en trea som gäller här då. Vi spikar Häcken.

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 16:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming