speltips_skribent

Speltips Sevilla – Athletic Bilbao 3/5: Måndagsunderhållning från La Liga

Speltips inför mötet mellan Sevilla och Athletic Bilbao – hemmalaget strået vassare på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Atletico Madrid besegrade Elche med 1-0 på bortaplan under lördagen vilket betyder att de fortfarande sitter i förarsätet efter Barcelonas chockförlust mot Granada på Camp Nou i veckan. Sex poäng skiljer därför Atletico Madrid och Sevilla åt i tabellen, men Sevilla har alltså matchen mindre spelad och därför ska vi absolut inte räkna bort dem än.

Vi ska heller inte glömma att Sevilla ställs mot Real Madrid nästa helg, som om det inte vore nog så drabbar även Atletico och Barcelona samman i samma runda, vilket onekligen öppnar upp för ett avgörande. Sevilla har verkligen inte gett upp hoppet om att stå där som mästare efter 38 spelade omgångar, det är åtminstone en sak som är säker.

75 år har dessutom passerat sedan Sevilla lyfte La Liga-bucklan senast, ny historia kan skrivas i år och det är givetvis en ordentlig morot för samtliga spelare men egentligen hela klubben. Det är inte alls ofta man infinner sig i den här situationen och därför förväntar vi oss även att man ger sitt yttersta på måndag – Athletic Bilbao ska bara besegras här på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan.

Allt talar för Sevilla

Ska vi ge oss på en tidig sammanfattning av Athletic Bilbaos säsong, så är det bara att konstatera att det hela varit ett stort misslyckande, de har inte ens varit nära Europa och att de står på blott 10 segrar, 33 omgångar in säger väg egentligen allt – addera därtill att de förlorade två Copa del Rey-finaler inom loppet av 14 dagar. Inte alls en trevlig säsong.

Att det skiljer hela 28 poäng mellan Sevilla och Athletic Bilbao i tabellen säger även det allt, skillnaden är tydlig den här säsongen för samtidigt som Sevilla tagit tydliga kliv i rätt riktning, så har Bilbao alltså gjort precis tvärtom. De är ett betydligt svagare lag den här säsongen, i jämförelse med i fjol.

Defensiven håller dock en hyfsad nivå i Bilbao-lägret, därför lär de stå upp relativt bra här, trots spel på bortaplan. Sevilla öser heller inte in mål, vilket alltså får oss att tro på en komfortabel hemmaseger, men inget målkalas. Speltipset härifrån blir därför; Sevilla vinst + under 3.5 mål i matchen, till fina 2.10 gånger degen hos spelbolaget 888sport. Nya kunder får 100 kr i bonus av dem här! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.10
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: