speltips_skribent

Speltips Djurgårdens IF – Malmö FF 3/5: Den givna seriefinalen

Speltips, odds och allt inför supermötet mellan Djurgårdens IF och Malmö FF den 3 maj. Matchstart: 18:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Det är tidigt in på säsongen, givetvis men har det någonsin varit tydligare när det kommer till vilka två lag som är Sveriges bästa just nu? I vår värld är det åtminstone just Djurgården och Malmö FF, som tydligt klivit ut och visat att de är steget större under inledningen, och även fastän Malmö faktiskt kryssade mot Östersund, så finns det givetvis ett par hästkrafter till i den motorn.

Och spännande förutsättningar råder alltså inför den här härliga bataljen, en förlust för Malmö FF innebär att man halkar efter tidigt, och därför lär man vara en aning riskminimerande inledningsvis. Vi har svårt att se att Malmö FF ska satsa allt på en trea här, utan krysset är onekligen ett okej resultat, och detsamma gäller för Djurgården.

Hade Malmö FF besegrat Östersund i den senaste ligaomgången hade Djurgårdens approach på måndag varit en annan, det är vår fasta övertygelse. För trots spel på Tele2 är krysset givetvis ett bra resultat här, på så vis agerar man fortsatt tabelletta, med tre segrar på fyra omgångar – och ett kryss mot dem regerande mästarna. Mer än ett godkänt resultat i vår bok.

Tät tillställning är att vänta

Malmö FF har redan hunnit med att släppa in fyra mål under inledningen och det är en aning oroväckande, möjligtvis inte för oss utifrån men det är en detalj Tomasson högst troligt funderat på under dem senaste dagarna. Malmö FF ska vara betydligt mer kompakta bakåt, de har mest pengar i serien och är regerande mästare, därför är fyra insläppta på tre omgångar inte alls bra.

Och här har Malmö FF faktiskt alla anledningar till att rycka upp sig i defensiven, serieledaren med nio poäng av nio möjliga, på bortaplan väntar och vi räknar därför med att man tillskillnad från dem tre tidigare matcherna, fokuserar lite mer på defensiven på måndag. Det gäller att stå rätt och neutralisera Djurgårdens offensiv, och i slutändan så tror vi det hela resulterar i att vi får bevittna två någorlunda så avvaktande gäng, som båda till slut även nöjer sig med krysset här.

Vårt speltips härifrån blir därför också just krysset, det mittersta tecknet på 1×2-marknaden betalar skyhöga 3.25 gånger degen hos spelbolaget Mr Green och är helt klart värt en slant – missa heller inte att Mr Green ger alla nya kunder 100 kr i freebet! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.25
Bolag: Mr Green (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: