speltips_skribent

Speltips Mjällby – Degerfors 3/5: Rek och odds från Allsvenskan

Mjällby ställs fram som favoriter när Degerfors tittar förbi på Strandvallen – det utnyttjar vi.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Mjällby har som väntat fått en tuff start på säsongen i år och de flesta är nog överens om att detta året kommer att bli en fight om överlevnad för deras del. Man har blivit av med tunga namn vilket alltså redan nu är tydligt då en lirare som Ogbu exempelvis, lyser med sin frånvaro, Mjällby har alltså ännu inte gjort ett mål i årets upplaga av Allsvenskan och har bara noterats för ett ynka poäng.

Och just den poängen plockade Mjällby dessutom mot Varberg på hemmaplan, på pappret möjligtvis den enklaste uppgiften i Allsvenskan 2021 och därför ställer vi oss frågan; ska de verkligen vara favoriter när Degerfors, med segervittring från senast landar in på ett tomt Strandvallen?

Nu var Degerfors förvisso inte alls bra inledningsvis, men i vår värld var det hela väldigt tydligt, de var tagna av situationen och hyste all för stor respekt för sitt motstånd. Detta justerade man till den tredje omgången och helt plötsligt hade man en 3-0-ledning mot IFK Göteborg på bortaplan, en insats som tydligt visade vilken nivå Degerfors faktiskt kan lira på. Entrar de därför måndagens möte påslagna, ja då bör de per automatik ha en god chans mot detta Mjällby.

Oddset måste testas

Precis som vi nämner i ingressen så agerar alltså Mjällby favorit i den här matchen, ett favoritskap vi inte riktigt förstår och som vi därför kommer att utnyttja. Degerfors (dnb) betalar finfina 2.25x hos spelbolaget Betway och det är i vår värld ett otroligt värde, för just det Degerfors bjöd på mot Göteborg under första 50 var minst sagt imponerande. De var aggressiva, lirade med ett stort självförtroende och så har de även Bertilsson, därför kommer det att bli nya poäng på måndag.

Vi förväntar oss helt enkelt att se ett bortalag som tar för sig ordentligt i den här matchen, de är väl medvetna om Mjällbys brister och svaga inledning och därför är det bara att fortsätta tuffa på. Det tror vi blir Degerfors approach i måndagens möte, och då vinner man. Vi alla minns Degerfors energi från i fjol, förvisso i Superettan, men man bevisade senast att man även fixar det i Allsvenskan.

Degerfors (dnb) blir därför speltipset härifrån, klickas som sagt in till fina 2.25x hos spelbolaget Betway – nya kunder får 100 SEK här! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 2.25
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: