europatipset tips

Europatipset 2/5: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag, vecka 17. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ LÖNINGSTIDER: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 17 med en jackpot på ca 4,5 miljoner kronor. Vilken söndag vi har framför oss! Jackpot och mängder av fina fotbollsmatcher ute i Europa, Manchester United – Liverpool bland annat men den sticker knappt ut vilket säger allt om det fantastiska utbudet, vi närmar oss dessutom slutet på säsongen 20/21, vilket givetvis gör allt mycket mer spännande! Stor analys av kupongen och spelförslag finner ni här nedanför. Stort lycka till!

europatipset tips 2 maj

 TILL EUROPATIPSET!

1. Manchester United – Liverpool, X2

Manchester United har i princip säkrat en Champions League-plats och kan därför även lägga stor kraft på Europa League vilket vi tror kan tala för Liverpool i söndagens möte på Old Trafford. De har trots allt bara PL att fokusera på, det går dock inte att blunda för att en helgardering vore trevlig här men nu chansar vi, och väljer Liverpools sida. Måstematch för deras del.

2. Newcastle – Arsenal, X2

Newcastle har nio poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket vilket betyder att man högst troligt kommer att spela kvar i Premier League nästa säsong – oavsett utfall mot Arsenal på söndag. Arsenal däremot spelar för sin heder, de placerar sig först på en 10:e plats med Aston Villa strax bakom, som även har matchen mindre spelad. Det gäller därför att vinna, detta trots att det inte kommer att bli en top 6-placering i PL.

3. Tottenham – Sheffield United, 1

Visst vill man klicka in både krysset och tvåan i den här matchen, men vi har samtidigt väldigt svårt att se att Sheffield United ska kunna plocka poäng här i London, de förlorar match efter match och står på 14 förluster, av 16 möjliga på bortaplan den här säsongen. Given spik.

4. Sampdoria – Roma, X2

Roma kliver in i söndagens möte med ett par tuffa resultat i ryggen från dem senaste veckorna, men tittar vi på hela säsongen 20/21, så har Roma faktiskt gjort det riktigt bra mot dem mindre klubbarna. Och trots Europa League-spel i veckan, så tror vi de tar sig i kragen och åtminstone plockar poäng mot Sampdoria. X2 bör räcka.

5. Udinese – Juventus, 2

Det sägs att Pirlo kommer att få lämna jobbet vid en förlust eller poängtapp på söndag och det är också väldigt förståeligt efter att ha bevittnat Juve under säsongen 20/21. De är onekligen illa ute och kan alltså missa Champions League-spel nästa säsong, smått otroligt men här löser de åtminstone tre pinnar – Udinese ska man bara besegra.

6. Sassuolo – Atalanta, X2

Sassuolo har vunnit fyra raka matcher i Serie A och är ett erkänt tufft motstånd här på hemmaplan, därför höjer vi ett varningens finger för De Zerbis mannar, Atalanta kan mycket väl få problem här och därför måste krysset med. Men givetvis även tvåan, i och med att Atalanta flyger fram just nu.

7. Valencia – Barcelona, X2

Ett klassiskt möte och just det får oss att plocka med krysset här på Mestalla, Valencia tenderar trots allt att höja sig i samband med den här typen av matcher och har bland annat slagit Real Madrid under årets säsong. Otroligt fint värde på krysset dessutom.

8. Villarreal – Getafe, 1X

Villarreal slåss för Europa-spel samtidigt som Getafe slåss för sin överlevnad i La Liga, så ser förutsättningarna ut inför söndagens möte på El Madrigal och det tycker vi någonstans bekräftar skillnaden. Villarreal har dock tappat fart på slutet och därför måste krysset med, Getafe är tuffa att bryta ner och kan mycket väl få med sig ett kryss. Men 1X räcker gott.

9. Monaco – Lyon, 1

Monaco och Lyon ställdes mot varandra så sent som för en vecka sedan och då vann Monaco borta i Lyon med stabila 2-0, det säger allt om var Monaco står i dagsläget, formen är otrolig och de har dessutom en förstaplats inom räckhåll här i Ligue 1. Spiken må vara en liten chansning, men den känns samtidigt riktigt bra på förhand. Vi testar.

10. AIK – Elfsborg, 1X

AIK entrar söndagens möte stärkta efter att ha besegrat Hammarby i Stockholmsderbyt för ett par dagar sedan, just det och hemmaplansfördelen tror vi fäller avgörandet för utfallet i match nummer 10. AIK är snäppet vassare, trots Elfsborg två raka. 1X.

11. Halmstad – Göteborg, 1X2

Det är onekligen svårt att veta var man har detta Göteborg, att de hamnar i ett 3-0-underläge mot Degerfors på hemmaplan är givetvis oroväckande, och därför måste alla tecken med i match nummer 11 – den här matchen kan Halmstad mycket väl vinna här på hemmaplan. Vi tar inga risker.

12. Örebro – Norrköping, 2

Örebro har ännu inte gjort ett mål i Allsvenskan 2021 och det tycker vi bekräftar deras stora problem, offensiven ser allt annat än bra ut och därför ska Norrköping bara vinna den här matchen. Segervittring från senast dessutom, det tror vi resulterar i en nya trea för gästerna. Spik!

13. Östersund – Varberg, 1X

Varberg kommer att få det tufft i jakten på ett nytt kontrakt i Allsvenskan 2022 och det är väldigt tydligt, redan efter tre spelade omgångar. Östersund är samtidigt en positiv överraskning och med den energin bör man åtminstone kunna få med sig en pinne – poäng mot Malmö FF senast dessutom. 1X ska räcka.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming