speltips_skribent

Speltips Örebro – Norrköping 2/5: Vi väljer sida

Speltips inför söndagens möte mellan Örebro och Norrköping – gästerna snäppet vassare?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Örebro SK har fått allt annat än en bra start på säsongen 2021 och har fortfarande inte gjort ett mål efter tre spelade omgångar. Det är självklart oroväckande, speciellt när man dessutom hunnit med att förlora med hela 5-0 mot ett motstånd av Östersunds kaliber, otroligt svagt.

Därför finns alla anledningar att gå för samtliga tre pinnar för gästerna i den här matchen, Norrköping har som bekant även de inlett säsongen svagt, men absolut inte på samma sätt som Örebro, utan man studsade åtminstone tillbaka senast, och att förlora mot Djurgården är heller inget fy skam-resultat, utan säger mer om vilka krav man faktiskt har på Norrköping.

Vi räknar med att Norrköping bara blir bättre härifrån, segern mot Halmstad satt förvisso långt inne, men det viktigaste i den matchen var just det faktum att man vann. Säsongens första trea, och nu när den väl ramlat in så lär det bara fortsätta rulla på, speciellt när ett motstånd av Örebros kaliber står på andra sidan.

Bra värde på Peking

Det är absolut inget ovanligt med att vara trögstartade i Allsvenskan, snarare är det mer vanligt än det motsatta. Det vore därför väldigt dumt att räkna bort Norrköping efter tre spelade omgångar, utan vi är istället övertygade om att Peking kommer att få upp farten, allt annat vore trots allt överraskande att se, i och med vilka spelare som faktiskt finns i den här klubben.

Det räcker bara att titta närmre på offensiven i Norrköping för att förstå kvalitén som finns i den här truppen, har de Allsvenskans bästa anfall? Ett av dem i alla fall. Det är åtminstone ett lag som bör finnas med bland dem tre, fyra främsta när säsongen sammanfattas efter 30 spelade omgångar. Med det sagt så väljer vi deras sida på söndag, och gör detta direkt på 1×2-marknaden.

Den raka tvåan klickas in till godkända 1.70 gånger degen hos spelbolaget 888sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.70
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: