speltips_skribent

Speltips Östersund – Varberg 2/5: Oddset måste testas

Östersunds FK är fortfarande obesegrade i Allsvenskan 2021, detta trots att man ställts mot Malmö FF på bortaplan – styrkebesked?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Är det möjligtvis bara en tillfällighet eller är Östersund att räkna med säsongen 2021? Det är en relevant fråga att ställa sig efter deras senast insats mot Malmö FF, för trots spel på bortaplan löste man alltså en pinne mot Malmö och det imponerar, speciellt eftersom att man i omgången innan dessutom besegrade Örebro med 5-0.

Så resultatraden 1-2-0, 6-1 överraskar, det måste vi ändå konstatera när det kommer till Östersunds inledning, för det har onekligen funnits frågetecken inför säsongen 2021, och låt oss vara tydliga; det finns fortfarande massvis med frågetecken. Bredden är det stora, Östersund kan ställa fram elva bra namn på banan men tittar vi närmre på gubbe nummer 12, 13 och 14 så är det bara att konstatera att Östersund inte direkt kan mäta sig med dem andra klubbarna i serien. Därför är det heller inte så konstigt att man, inför 2021 – tillsammans med Varberg – var stora favoriter till att åka ur.

Det har dock ändrats efter Östersunds positiva start, för just dessa fem poäng man plockat, kan mycket väl visa sig vara skillnaden efter 30 spelade omgångar. Dessutom viktigt att Östersund fått hålla nollan intakt vid två tillfällen redan, det boostar onekligen självförtroendet och tron om att genomföra en stark upplaga i Allsvenskan.

Sämst i Allsvenskan 2021

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kan vi alltså inte se detta Varbergs BoIS lösa ett nytt kontrakt i Allsvenskan igen. Man har tappat alldeles för mycket kvalité i Selmani och Norling, och det hela tycker vi alltså är väldigt tydligt – redan efter tre spelade omgångar i Allsvenskan 2021. 

Sex insläppta mål tre omgångar in, och två raka tvåmålsförluster, mot Elfsborg och Djurgården som i princip kunde gå på halvfart men ändå besegra Varberg relativt tryggt. Det tycker vi säger allt om var Varberg står i dagsläget, dem resultaten skriker att Varberg tillhör botten, och även fastän Östersund även är förväntade att göra det den här säsongen, så bör man, med en frisk trupp ha en väldigt god chans att besegra Varberg här på hemmaplan. Ju längre in på säsongen vi kommer ju jobbigare lär Östersund få det i och med den tunna bredden, men just nu är man det starkare laget.

Vi utnyttjar därför det fina oddset på Östersund och klickar in dem som vinnare till skyhöga 2.50 gånger insatsen hos spelbolaget Mr Green. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.50
Bolag: Mr Green (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: