speltips_skribent

Speltips Manchester City – PSG 4/5: Nu ska det avgöras

PSG jagar två kassar i Manchester under tisdagen och har inte allt för mycket att förlora – kommer att ta initiativet här.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

PSG såg länge ut att gå segrande ur det första mötet i Paris och borde väl egentligen också ha gjort detta i och med vilken första halvlek man ändå bjöd på. 2-0 eller 3-0 under första 45 vore mer rättvist, och då vore det här i princip redan avgjort, men istället förlorade man alltså, och vi förstår ännu inte riktigt hur det hela skedde. Varför lät man City ta över?

Vi tycker i alla fall det nere i Paris bekräftades att PSG nu för tiden håller en väldigt hög kvalité, de har uppenbarligen skrämt bort slutspelsspöket och känns både kompakta bakåt och livsfarliga framåt, ett kollektiv med två världsstjärnor, istället för det något svagare; PSG + Neymar och Mbappe. Det tycker vi helt klart deras första 45 i Paris var en bekräftelse på, men även dubbelmötet mot Bayern, för trots ett stort spelövertag för Bayern, så hade PSG skallen med sig under 180 minuter, och i slutändan var det just det som betydde avancemang till en semifinal. Inte Neymar.

Vi tänker därför inte räkna bort PSG från tisdagens returmöte här i Manchester, vi tycker absolut det finns anledningar att titta närmre på PSG:s segerchanser här i England. En anledning till detta, och även den främsta, är givetvis spelbolagens oddssättning, som i princip konstaterar att PSG inte har en chans. Och varför man gör detta är möjligtvis förståeligt, City kan spela på resultatet och lär få fina ytor att lira på, men vi har samtidigt väldigt svårt att räkna bort Neymar och Mbappe helt här, Di Maria är heller inte dålig utan kommer givetvis att orsaka trubbel för City, som för alla försvar där ute – det krävs trots allt bara ett mål och det är match igen.

Otroligt värde

Mr Green betalar mer än 4.00 gånger insatsen för en bortaseger i den här matchen, det är ett otroligt värde i och med att det – på fotbollsplanen – bara är 45 minuter sedan som PSG faktiskt var NIVÅER bättre än Manchester City. Första halvlek i Paris alltså. Vi kan därför inte blunda för det här otroliga värdet, speciellt inte när dessutom Manchester stundtals varit väldigt ojämna i detta slutspelet, de var detta mot Dortmund och som sagt även senast. Vi har fått se dessa tendenser alldeles för ofta för att känna oss helt trygga med Peps lagbygge. Så är det.

Därför kommer vi att investera i gästerna den här tisdagen, precis som i förra veckan. Vi förstår att det är en risk, men Mr Greens värdering måste utnyttjas och istället för att klicka in den raka tvåan, faller valet här på dnb-marknaden, där oddset fortsatt är helt otroligt.

PSG (dnb) – insatsen tillbaka vid kryss – klickas in till skyhöga 3.60 gånger insatsen hos spelbolaget Mr Green. Har man slagit ut Barcelona och Bayern München, så ska man väl kunna vända på det här också? Lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 3.60
Bolag: Mr Green (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: