speltips_skribent

Speltips Cadiz – Real Madrid 21/4: Kombinationsspel till 1.91x

Real Madrid har absolut inte råd att tappa fler poäng efter krysset mot Getafe i söndags – måstematch i Cadiz!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Real Madrids poängtapp mot Getafe var givetvis ett stort misslyckande för Zidane och hela laget, men det är samtidigt på sin plats att lyfta fram det faktum att Real klev in i det mötet utan hela sin backlinje, Carvajal, Ramos, Varane och Mendy fanns alltså inte med, men heller inte Nacho och Casemiro, vilket givetvis rörde om det hela för Zidanes del.

Men på onsdag får Real Madrid åtminstone tillbaka Varane, Casemiro och Nacho, tre avgörande spelare i detta Real och därför räknar vi också med att få se en betydligt bättre insats från Real Madrids sida – ett betydligt tryggare lagbygge.

Och det är alltså bara tre poäng som gäller här för Zidanes Real, annars kan man högst troligt glömma ligaguldet den här säsongen eftersom att Atletico, inför omgång 32, placerar sig tre poäng före, samtidigt som Barcelona har en andraplats i sina egna händer. Det finns därför inget utrymme för ytterligare en svag insats, utan det gäller att ta sig i kragen och se till att besegra Cadiz här på bortaplan – en måstematch!

Knepigt motstånd

Cadiz infinner sig, som nykomling i den här serien nio poäng ovanför nedflyttningsstrecket vilket är en jättebedrift, annorlunda kan man faktiskt inte se på det hela. Det är betydligt mer än vad som förväntades av dem, och därför kan vi inte annat än att ge de mer än ett godkänt betyg så här långt.

Det är dessutom så att Cadiz besegrade både Real Madrid och Barcelona under hösten, två riktigt fina insatser där man onekligen förtjänade tre pinnar, och sådant där kan givetvis boosta ett lagbygge, det får de onekligen att entra onsdagens möte med tron om att kunna vinna. Cadiz är dessutom obesegrade i tre raka omgångar, vilket betyder att det kommer att krävas en solid insats från gästernas sida ifall det här ska resultera i en trepoängare. Men just en solid insats, tror vi Real Madrid har i sig den här onsdagskvällen, speciellt med Casemiro, Varane och Nacho tillbaka.

Med det sagt så tror vi på en tät kamp, som Real till slut går segrande ur och därför blir vårt speltips härifrån kombinationsspelet; Real Madrid vinnare + under 3.5 mål i matchen. Spelet betalar fina 1.91 gånger degen och synas hos spelbolaget 888sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + under 3.5 mål i matchen
Odds: 1.91
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: