topptipset tips

Topptipset 28/9: Spelförslag, tips och analys till alla 8 matcher

Spelförslag till Topptipset måndag, vecka 40. Stor analys av alla 8 matcher på kupongen, tips till varje enstaka möte.

BONUSGUIDE: Marknadens bästa betting bonusar i september månad. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Topptipset måndag, med fotboll från Premier League, Serie A, Allsvenskan, Superettan, Damallsvenskan och Superligaen. Vi landar in ett 216 rader system med 3 hel- och 3 halvgarderingar. Stort lycka till!

topptipset 28 september

 TILL TOPPTIPSET!

1. Liverpool – Arsenal, 1X2

Arsenal har bevisat att de kan slå giganterna i Premier League, Manchester City och Chelsea besegrades i sommar och man slog även Liverpool efter straffar i Community Shield, därför bortser vi, varken från krysset eller tvåan. Liverpool är dessutom streckade till 66%, vilket givetvis gör dem andra tecknen mer intressanta.

2. Fulham – Aston Villa, 1X

Fulham har varit urusla under inledningen där främst defensiven stuckit som ett ordentligt orosmoment, det kommer att bli en fight om överlevnad för deras del, men det tror vi alltså det även blir för Aston Villa. Därför tror vi Fulham plockar sina första poäng på måndag. Go Mitrovic!

3. Bologna – Parma, 1

Bologna föll mot AC Milan i premiären men premiärspelar nu på Stadio Renato Dall'Ara, och här tror vi man studsar tillbaka direkt. Parma är ett klart sämre lag utan Kulusevski, och sämre än Bologna är man också. Åtminstone i vår värld. Bologna har i princip samma lag som i fjol och då såg man stundtals riktigt fina ut. Spik!

4. AIK – Mjällby, 1 2

AIK kommer närmst från två väldigt positiva insatser, det blev poäng mot Malmö FF på Stadion, trots ett rött kort i den 66:e matchminuten, sedan besegrades Hammarby med 3-0, vilket får oss att starkt tro på AIK på måndag. Men! Mjällby är bra och AIK garanterar inte direkt vinster i år, därför testar vi att ha med tvåan. Fint värde!

5. Kalmar FF – Varberg, 1X

Kalmar FF plockade en efterlängtad trea i den senaste omgången, en trea vi mycket väl tror kan komma att bli en liten vändning för deras del. Speciellt när man nu ställs mot Varberg, drömläge till att plocka en andra raka, trots allt. Det är inte ett Malmö eller Elfsborg, utan här finns chansen! Tre poäng innebär säker mark! 1X!

6. Örgryte – GAIS, 1

Både Örgryte och GAIS har gått som tåget på hemmaplan den här säsongen, men på bortaplan ser siffrorna helt annorlunda ut. GAIS är, tillsammans med Ljungskile det laget i Superettan som plockat minst poäng på resande fot, blott tre pinnar. Örgryte? De har vunnit sex av nio matcher på hemmaplan. Det sticker ut! Spik!

7. Eskilstuna United – KIF Örebro, 1X2

En väldigt oviss historia så här på förhand, det skiljer bara fem poäng Eskilstuna (11) och Örebro (6) åt i tabellen, och formen är inte direkt stark hos något av lagen. Eskilstuna har förlorat fyra raka matcher, Örebro har gått tre raka matcher utan att vinna. Med det sagt, helgardering!

8. Nordsjälland – Lyngby, 1X2

Både Nordsjälland och Lyngby har fått en svag start på säsongen i Danmark, båda står på ett poäng två omgångar in i seriespelet och även fastän Nordsjälland är det bättre laget, så väljer vi alltså att klicka in helgarderingen – otroligt värde på gästerna!

 TILL SVENSKA SPEL!

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Systemförslag Topptipset:

Speltips: 216 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming