speltips_skribent

Speltips Getafe – Real Betis 29/9: Tät tillställning att vänta

Defensiven är Getafes stora vapen i år också, noll insläppta två omgångar in i seriespelet – målsnål drabbning på tisdag?

Twitter Facebook

Getafe går alltså redan att känna igen, enbart efter två spelade omgångar. Inga överraskningar på den fronten alltså, utan Bordalas är kvar som tränare och man ser i princip exakt likadana ut i år också.

Getafe har som sagt hunnit lira två ligamatcher, en seger och ett oavgjort resultat är facit, efter matcher mot Osasuna och Deportivo Alaves. Den sistnämnda från helgen, ett möte som slutade 0-0, vilket givetvis är en stor besvikelse för Getafe, Alaves är nederlagstippade och kommer att få det kämpigt i jakten på ett nytt kontrakt.

För Real Betis del så har det sett riktigt bra ut under inledningen, man toppar tabellen i skrivande stund och har två segrar och en förlust på kontot. Man inledde dock med två raka treor, men föll alltså mot Real Madrid i helgen, efter ett sent avgörande från Ramos, på straff. Betis förtjänade dock minst en pinne från det mötet och det säger någonting om Real Betis den här säsongen, vi räknar med att de är med och utmanar om en Europa-plats den här säsongen. Bra lag och en bra tränare, trots allt.

Avvaktande inledning

Matcher blir alltid lite speciella när Getafe infinner sig på banan, de är lite av ett Atletico, och sätter i princip alltid tonen med hjälp av en stark defensiv och ett stort tålamod i offensiven. Det resulterar alltså allt som oftast i målsnåla tillställningar. I fjol släppte man, i snitt, in mindre än en balja per match.

Vi räknar därför med att vi får bevittna en tät kamp på tisdag, båda lagen kan mycket väl gå segrande ur det här mötet, därför undviker vi 1X2-marknaden – i fulltid. Istället synar vi ett halvtidsspel, ett spel som suttit i båda av Getafes inledande fighter, det oavgjorda resultatet.

0-0 i halvtid i båda Getafes första matcher så här långt alltså, deras defensiv talar helt enkelt alltid för detta utfallet, och det blir även vårt speltips härifrån. Krysset i halvtid betalar finfina 1.95 x degen hos spelbolaget Snabbare. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort i halvtid
Odds: 1.95
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming