speltips_skribent

Speltips Tottenham – Chelsea 29/9: Stormöte i Carabao Cup!

Åttondelsfinalerna rullar igång i Carabao Cup, bara 16 lag återstår när vi entrar runda 4. Blir det Tottenham eller Chelsea som drar det längsta strået här?

Twitter Facebook

Det är som alltid väldigt svårt att avgöra vilket lag som verkligen ligger närmst en seger i den här typen av tillställningar, det är trots allt Carabao Cup och alla som följt tävlingen närmre, är väl medvetna om att tränare vanligtvis roterar kraftigt i dessa matcher. Precis samma sak lär ske i tisdagens möte, speciellt eftersom att lagen matchats hårt under dem senaste veckorna – där främst Tottenham sticker ut.

Enligt rapporter från England kommer Mourinho att ställa upp med följande elva;
Hart; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilon; Ndombele, Fernandes; Bergwijn, Alli, Sessegnon; Lucas

Bara 2 av dem 11 namnen startade i ligamatchen mot Newcastle i söndags, Dier och Lucas, och givetvis påverkar detta lagets kvalité kraftigt. Vi räknar därför inte med att Tottenham är på sin absoluta topp i tisdagens möte, men heller inte att Chelsea är detta då Lampard högst troligt startar med följande manskap;
Mendy; Azpilicueta, Tomori, Zouma, Chilwell; Barkley, Jorginho; Hudson-Odoi, Havertz, Mount; Giroud

Spontant tycker vi att Chelseas elva sticker ut som den bättre, men det är givetvis långt från den ordinarie, och bästa elvan. Mittlåset med Tomori och Zouma är även det ett frågetecken, vi räknar därför med att få bevittna en öppen tillställning på Tottenham Hotspur Stadium – ett möte som kan sluta lite hur som helst.

Målen en garanti?

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så talar trots allt det mesta för att vi kommer att få bevittna mål på tisdag. I slutändan är det trots allt ett Chelsea som infinner sig på banan, ett gäng som släppt in sex mål på tre ligamatcher – i snitt två baljor per match alltså.

Det går inte att komma från att Chelseas defensiv är direkt svag, Tottenham lär därför få möjligheter till att hamna i målprotokollet. Detsamma gäller Chelsea, som nu ställs mot ett helt nytt Tottenham.

Vi räknar därför med att båda lagen gör mål på tisdag, men även att vi får se över 2.5 mål i matchen. Kombinationsspelet lockar onekligen, och betalar i sin tur godkända 1.86 x degen hos spelbolaget Hajper. 2-1 åt något håll känns som ett givet utfall här. Det blir åtminstone vårt speltips härifrån. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Leovegas: få 100 SEK i freebet

Leovegas ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM & över 2.5
Odds: 1.86
Bolag: Hajper (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming