speltips_skribent

Speltips Juventus – Cagliari 6/1: Ett överodds är identifierat

Vi utnyttjar ett odds hos NordicBet, som möjligtvis är lite väl generösa – speltips från målmarknaden!

Twitter Facebook

Det var inte alls ett långt uppehåll för Serie A-fotbollen den här gången, utan här trycks det upp fotboll direkt, bara några dagar efter nyårsfirandet. Härligt säger vi, och på måndagseftermiddagen gör högst troligt även Zlatan Ibrahimovic debut nummer 2 i Milan-tröjan, enligt rapporter från Italien, kan han till och med komma att starta matchen Sampdoria. Nog om det, nu riktar vi istället fokus mot Turin, där mötet mellan Juventus och Cagliari går av stapeln.

Cagliari har som bekant tagit hela Serie A med storm under hösten, de infinner sig på en sjätteplats i tabellen och har fyra poäng ner till närmsta motstånd, det hade nog ingen förväntat sig i augusti månad. Eller?

Möjligtvis trodde Pedro, Nainggolan eller Simeone på ett sådant utfall, det är givetvis svårt att svåra på men de verkar åtminstone ha andra planer än att husera längre ner i tabellen. De har minst sagt varit fantastiska i Cagliari, Pedro har gjort otroliga 11 mål på 17 starter, Nainggolan har satt dit 4 baljor, samtidigt som Simeone står på 5. Det här manskapet får Juventus onekligen se upp för.

Drömodds på målmarknaden

Nu är det förvisso så att Juventus släppt in betydligt fler mål än under tidigare upplagor, men faktum kvarstår, ligaledaren har 17 insläppta på 17 matcher, och det får trots allt anses som ett okej facit – trots att klubben heter Juventus.

Och vi skriver ”förvisso” av en anledning, det har att göra med att oddset vi identifierat rör målen, och mer exakt är det målspelet; BLGM – Nej, vi är intresserade av här. Spelet betalar runt 1,80x hos i princip samtliga spelbolag, men NordicBet har alltså valt att höja oddset till otroliga 2,60x, och ett sådant odds går inte riktigt att blunda för – trots det faktum att Cagliari gjort 33 mål i ligaspelet så här långt.

Därför väljer vi att lita på Juventus defensiv här, trots att man i snitt släpper in exakt 1,00 mål per spelad match, oddset är helt enkelt för bra. Och det är som sagt NordicBet som gäller, missa absolut inte deras välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet har Sveriges bästa omsättningskrav

1x i omsättningskrav, och ett minimum odds på 1,00. Det får ni hos No Account Bet. Dessutom; en 100-procentig odds bonus, upp till 200 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 2,60
Bolag: NordicBet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming