speltips_skribent

Speltips AC Milan – Sampdoria 6/1: Zlatan Ibrahimovic är tillbaka!

Nio dagar sedan kritade han på för AC Milan, idag är Zlatan spelredo, och förväntas starta mot Sampdoria – blir det som alltid?

Twitter Facebook

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i AC Milan, klubben som gav han glädjen tillbaka efter en kort session i Barcelona, och klubben, staden, som alltid varit hans riktiga hem. Zlatan är alltså tillbaka i Milano, och det märks, 60 000 åskådare förväntas vara på plats under måndagen, det är den största siffran under säsongen 19/20. Mäktigt!

Nu är givetvis den stora frågan ifall Zlatan kan få fart på detta Milan, de infinner sig först på en 12:e plats i tabellen, och har alltså bara vunnit 6 av 17 ligamatcher den här säsongen, det är långt ifrån det gamla AC Milan Zlatan återvänder till – det är en sak som är självklar.

Det vi åtminstone är övertygade om att Zlatan kan bidra med, är hans ledaregenskaper, Milan har onekligen saknat en lirare som tar tag i saker och ting, som vill vinna fotbollsmatcher och lirar med passion. Det gör Zlatan alltid, det är trots allt en garanti – och sådant tenderar att smitta av sig på resterande spelare.

Vi räknar därför med att Milan plockar lite fler poäng under våren, de har i skrivande stund nio poäng upp till en sjätteplats, vilket givetvis är ett stort avstånd, men faktum är att det är Cagliari som i skrivande stund innehar den positionen, de kan mycket väl tappa under våren, trots deras fantastiska höst. Så bra är de inte riktigt ännu.

Generöst motstånd

Albin Ekdals Sampdoria har haft, allt annat än en trevlig höst i Serie A, fyra segrar har det blivit sammanlagt deras del, och man inleder nu våren genom att infinna sig först på en 17:e plats i tabellen – 1 poäng ifrån fel sida av nedflyttningsstrecket.

Huruvida juluppehållet har bringat ro – och möjligtvis utrymme för reflektion – för tränarstaben i Sampdoria är givetvis svårt att svara på, inför säsongen hade man absolut inte räknat med att de skulle ligga så pyrt till, men faktum är att de gör alldeles för lite mål, samt att de heller inte räckt till på bortaplan. 6 av deras 8 bortamatcher har resulterat i ett nederlag.

Vi har därför alla anledningar till att tro på AC Milan i det här mötet, Zlatan är tillbaka och lär åtminstone få minst 30, kanske till och med startar han. Och här på hemmaplan, med 60 000 åskådare på plats, har vi väldigt svårt att se att Milan ska tappa poäng, det är trots allt ett ypperligt läge till att få en fin start på 2020.

Milan (-1 asian handicap) testas därför till finfina 1,92 x insatsen hos spelbolaget No Account Bet.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 200 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr hos 888sport – få 600

888sport bjuder alla nya kunder på en 500-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1,92
Bolag: No Account Bet (200 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming