speltips_skribent

Speltips 8/2: Crotone – Juventus

Juventus stod för en stabil insats mot Inter i helgen – fortsätter segertåget?

Twitter Facebook

Juventus lär vinna Serie A, det vågar nog de flesta påstå redan nu. Man har det klart bästa laget i ligan, och inte nog med det så är man oerhört organiserade, i match efter match, oavsett motstånd.

Här lär det bli tre poäng för Juventus del, de behöver ingen vidare presentation utan spelar med ett stort självförtroende och gör det riktigt bra. Crotone har förvisso ryckt upp sig lite på sistone men ska inte räcka till mot detta Juventus.

Crotone har samlat på sig 13 poäng så här långt och har redan nio poäng upp till säker mark, Juventus har samtidigt ökat på gapet ner till närmsta motståndare och det bör egentligen räcka som argument för en säker seger.

Juventus lider heller inte av några tyngre skador, utan det är en i princip en helt frisk trupp som åker ner till Crotone. Jag kommer därför att testa handikappspelet -1 på Juventus här, vi får godkända 1,70 x degen för detta spel hos Betway.

Rygga ditt spel hos Betway (1000kr bonus)

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 1,70
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming