speltips_skribent

Speltips 6/2: Granada – Las Palmas

Jumbolaget Granada tar sig an bortasvaga Las Palmas – vilket lag drar det längsta strået?

Twitter Facebook

Granada befinner sig i en taskig situation just nu med en sista plats i tabellen, dock är jag säker på att man fortsatt tror på tre pinnar i den här matchen, även om Las Palmas överraskat de flesta och gjort en stark säsong, är de ett helt annat lag på bortaplan, och även Granada har därför en stor chans till att vinna här.

Las Palmas har endast plockat en seger på bortaplan den här säsongen, jämför vi siffrorna med dem på hemmaplan ser det helt annorlunda ut, man är fortsatt obesegrade hemma på Las Palmas, och är faktiskt det sjätte starkaste laget i ligan, endast sett till statistiken på hemmaplan.

Dock så ser det trots allt väldigt mörkt ut för Las Palmas del här på bortaplan och känslan säger därför att ett Granada med kniven mot strupen, och spel på hemmaplan mycket väl kan rubba gästerna.

Att välja sida är oerhört svårt, jag siktar istället in mig på målmarknaden och testar spelet, ”båda lagen gör mål i matchen”, till fina 1,66 x insatsen hos Ladbrokes, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,66
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming