speltips_skribent

Speltips 4/2: Chelsea – Arsenal

Vi sätter ett stort frågetecken på Arsenal inför den här kampen – kan man rubba detta Chelsea?

Twitter Facebook

Arsenal tappade tre poäng mot Watford i den senaste ligaomgången, den matchen slutade 2-1 till Watford och problemen fortsätter för detta Arsenal. Det är lite oroväckande att detta Arsenal ständigt hamnar i den här situationen, säsong efter säsong, och det är nästintill lite sjukt att detta fenomen återkommer för Arsenals del – det är dags att göra en förändring i den klubben, det är en sak som är självklar, det saknas helt enkelt vinnarmentalitet.

Kommer Chelsea vinna den här matchen enkelt? Det tror jag absolut inte, Arsenal må ha sina problem men ett derby är ett derby, och värt att nämna är den faktorn att Arsenal spelar en oerhört fin fotboll, när dem väl kommer upp i nivå. Frågan är alltså om dem lyckas med detta i den här matchen.

Chelsea är ett oerhört stabilt lag, Conte har verkligen satt lagdelarna och det är ett viltkämpande lag som kanske inte har det bästa laget i Premier League – men vinnarmentaliteten, den finns där och spelarna kämpar verkligen för varandra från matchminut ett.

Man plockade dessutom ett poäng på Anfield i förra omgången, ett poäng som kunde varit tre om Costa satt straffen, och det känns verkligen som att Chelsea har grepp om ligatiteln nu, för ligans skull hoppas jag på en Arsenal-seger, men känslan säger ändå att Chelsea är alldeles för bra för att Arsenal ska kunna rubba dem. Dessutom ser formen riktigt bra ut, Costa är tillbaka och Hazard lär vara spelsugen, jag testar därför den raka ettan i den här matchen till fina 1,95 x insatsen hos Betway, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av Betway via den här länken.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,95
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming