speltips_skribent

Speltips 4/1: Real Madrid – Sevilla

Monstermatch i den spanska cupen – Real Madrid tar sig an Sevilla.

Twitter Facebook

Den spanska fotbollen är tillbaka och det uppskattas som vanligt! Real Madrid tar sig an Sevilla i en hyperintressant åttondelsfinal, i den spanska cupen och här tror på en målglad tillställning.

Real Madrid gjorde ett fint 2016 och tanken är att trenden ska fortsätter in på det nya året. Man är obesegrade i 35 matcher i rad just nu och frågan är hur länge den sviten kommer vara vid liv – Sevilla har överraskat de flesta under sista delen av 2016 och hyllas till skyarna hos experter och supportrar. Det här laget kan verkligen ställa till det för Real Madrid, men jag tror dock hemmaplansfördelen väger tungt i den här matchen och Real Madrid vill givetvis skapa sig en bra förutsättning inför nästa match mot Sevilla på bortaplan.

Real Madrid och Sevilla har genom åren bjudit oss på galna matcher, där resultat som 7-3, 3-2 och 2-3 målats upp. Båda lagen brukar göra mål mot varandra och det är sällan ett lag lyckas vinna och hålla nollan. Sevilla har ett supervasst kontringsspel och kommer att hota Real Madrid under 90 minuter, Real Madrid kommer att göra likadant mot Sevilla – vinnaren? Det blir Real Madrid, och mitt spel blir därför att Real Madrid vinner och att båda lagen lyckas göra mål i matchen, spelet hittar ni hos William Hill till fina 2,75 x degen, spelbolaget ger er även 1000kr i välkomstbonus.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & båda lagen gör mål i matchen
Odds: 2,75
Bolag: William Hill (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming