speltips_skribent

Speltips 3/2: Lokeren – Anderlecht

Poängtapp senast för Anderlecht och nu krävs det tre poäng för att inte tappa greppet om guldjakten.

Twitter Facebook

Anderlecht är flera snäpp bättre än motståndet för dagen och slåss i detta nu om ligaguldet. Club Brugge som placerar sig först i tabellen, har ett poäng mer på kontot och mycket tyder på att det blir en fight mellan dessa två lagen om ligaguldet.

Anderlecht tappade två viktiga poäng på hemmaplan i den senaste omgången och därför är tre poäng ett måste i den här matchen, utökar Club Brugge sin ledning till fyra poäng i den här omgången, talar mycket för att guldet också hamnar hos Brugge.

Känslan säger att Anderlecht förstår innebörden av tre poäng i den här matchen, man har säkerligen förberett sig bra och är man 100% fokuserade, är jag säker på att man vinner.

Man brukar tala om att motivation slår klass, Anderlecht slåss om ett ligaguld och är inte på något sätt uträknade, alltså finns motivationen där, och klassen? Den har man också, jag spelar därför den raka tvåan till godkända 1,75 x insatsen hos Oddsautomaten, som bjuder nya kunder på 1200kr i välkomstbonus.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,75
Bolag: Oddsautomaten (1200kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming