speltips_skribent

Speltips 23/1: Perugia – Cesena

Jämn match att vänta i Serie B-mötet mellan Perugia och Cesena?

Twitter Facebook

Cesena placerar sig långt ner i tabellen men har på senare tid fått nya krafter, man har plockat tre segrar på sina fem senaste matcher. Men ännu ligger man på en nedflyttningsplats, dock är det oerhört jämt om platserna ovanför, Cesenas motståndare för dagen exempelvis, Perugia, placerar sig på en åttondeplats i tabellen men det skiljer enbart åtta poäng lagen åt.

Perugia har samtidigt endast plockat en seger på sina fem senaste matcher och därför tror jag Cesena har en fin chans i den här matchen – det lär dock bli svårt att plocka en trepoängare eftersom att man ännu inte lyckats med den här bedriften på bortaplan, men självförtroendet börjar komma tillbaka och samtidigt har Perugia haft det tufft på senare tid, speciellt på hemmaplan där man inte lyckats föra matcherna.

Känslan säger att vi får bevittna en tuff och jämn match här, jag kommer därför att testa krysset i halvtid i den här matchen, spelet finns till fina 2,00 x insatsen hos Betser, missa inte att spelbolaget ger 1000kr i välkomstbonus till alla nya kunder.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: x i halvtid
Odds: 2,00
Bolag: Betser (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming