speltips_skribent

Speltips 21/2: Bayer Leverkusen – Atletico Madrid

Tight match att vänta på Bayarena när Atletico Madrid kommer på besök?

Twitter Facebook

Bayer Leverkusen har två raka vinster i bagaget men kan förvänta sig snäppet vassare motstånd under tisdagen. Atletico Madrid må presterat svagare under den aktuella säsongen, men när det väl vankas Champions League, är man laget att lita på.

Det är ett lag som som spelat två Champions League-finaler under de tre senaste säsongerna, utöver det har man en av världens absolut bästa fotbollsspelare, Griezmann.

Jag tror att Atletico Madrid blir ett hot även den här säsongen, med sin starka backlinje och sitt kreativa anfallsspel, lär man kunna hota de flesta lagen i turneringen.

Bayer Leverkusen har samtidigt blandat och gett oerhört mycket i ligaspelet och placerar sig på en 8:e plats i tabellen, därför lär man få det oerhört svårt mot ett starkt organiserat lag.

Jag tror på en målsnål tillställning under tisdagen, därför spelar jag på att båda lagen inte lyckas göra mål i matchen till fina 1,80 x insatsen hos Coolbet.

☞ Rygga ditt spel hos Coolbet (1000kr bonus)

Smidiga uttag, stort utbud av livestreaming och mycket annat hos Unibet

Unibet erbjuder nya kunder en välkomstbonus på upp till 1000kr, utöver detta erbjuder Unibet mycket annat, bli kund hos spelbolaget idag och upptäck alla förmåner!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming