speltips_skribent

Speltips 15/1: Marseille – Monaco

Ligue 1 bjuder på en fin match under måndagen – Monaco gästar Marseille.

Twitter Facebook

Marseille har äntligen vaknat till liv igen efter en oerhört svag inledning på säsongen, nu placerar man sig på en fin sjätteplats men har en bra bit upp till de tre giganterna, Nice, Monaco och PSG. Dock har man påbörjat upphämtningen och befinner sig i en bra period, och det är livsviktigt för klubben Marseille, som placerade sig långt ner i tabellen inte för längesedan.

Marseille har fyra raka segrar i ligaspelet och faktiskt övertygat, man har vunnit två av dessa matcher med mer än ett mål och gjort elva mål.

Monaco placerar sig strax bakom Nice i tabellen och går mot en riktigt fin säsong, man har PSG strax bakom sig och kommer att vara väl förberedda inför den här matchen – man är medvetna om vad poäng betyder här.

Marseille är formstarka och har hemmafördelen, dock är Monaco oerhört stabila och vart riktigt bra den här säsongen, att man placerar sig före PSG i tabellen säger en del om lagets kvalité.

Min slutsats blir alltså, att vi får bevittna en oerhört tight match, där båda lagen nöjer sig med ett poäng vardera, för Monacos del betyder det att man fortsatt har ett poäng mer än PSG på kontot och för Marseille betyder det att man fortsatt är obesegrade efter fem matcher – jag kommer därför att testa det raka krysset här till fina 3,40 x insatsen hos Betway, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Betsson ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Betsson som är en etablerad aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3,40
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming