speltips_skribent

Speltips 1/2: Manchester United – Hull

Manchester United fortsätter jakten på Champions League platserna – lyckas man avvärja Hull City under onsdagskvällen?

Twitter Facebook

Manchester United och Hull har drabbats samman två gånger på väldigt kort tid, den första matchen vann United med 2-0 och den andra vann Hull med 2-1, ett dubbelmöte som United alltså tog sig vidare från och kommer därför också att spela final i den engelska ligacupen, där kommer man att spela mot Southampton, som slog ut Liverpool i semifinalen.

Nog om det, den här matchen är givetvis oerhört viktig för Uniteds del, United måste plocka en trepoängare här om man ska kunna vara med och slåss om Champions League-platserna inför nästa säsong. Och jag tror också man löser en seger, dock imponerade Hull stort på mig i förra veckans omgång av Premier League, i en match mot Chelsea. Chelsea vann förvisso med 2-0 men Hull var riktigt bra i den matchen och visade verkligen att man inte ska räknas bort helt.

Därför tror jag inte heller Manchester United vinner den här matchen med stora siffror, Hull har en hyfsad defensiv, det bekräftades i matchen mot Chelsea, och det är speciellt mot de större lagen, lag som Hull är mest fokuserade mot.

Jag kommer därför också att testa underspelet här, under 3,25 mål i matchen (0, 1, 2 mål innebär vinst, exakt tre mål innebär vinst på halva insatsen) betalar fina 1,80 x insatsen hos MrRingo, som ni får 1000kr i välkomstbonus av.

Missa inte fräcka Coolbet – bjuder på 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Coolbet som är en ny aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål i matchen
Odds: 1,80
Bolag: MrRingo (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming