speltips_skribent

Speltips 11/1: Barcelona – Atletic Bilbao

Det står 2-1 till Atletic Bilbao inför den andra matchen – lyckas Barcelona vända på underläget?

Twitter Facebook

Barcelona tappade viktiga poäng i helgen när man gästade Villarreal – i den matchen skapade man mycket målchanser men hade oflyt i avsluten. Det krävdes en frispark i den 90:e matchminuten för att göra mål då Messi klev fram, och jag tror därför även Bilbao kan stå emot ganska bra i den här matchen.

Bilbao har med sig en 2-1-ledning till den här matchen och kommer göra allt för att försvara den, man kommer ställa upp med ett defensivt lag och hoppas på att man kan stänka dit en balja på en kontring. Dock säger känslan att skräcken för Barcelonas anfall kommer att begränsa Bilbao oerhört mycket – för även om det kommer dyka upp mängder av omställningslägen kommer man fortsatt att spela oerhört avvaktande – så länge man har 0-0.

Barcelona kommer att ha ett stort bollinnehav, extra stort i den här matchen med tanke på Bilbaos vinst i första matchen och kommer att så småningom skapa mängder av chanser, och till slut kommer också målet komma – det är jag säker på.

Dock tror jag som sagt inte Bilbao gör bort sig helt, så länge det är 1-0 och 2-0 är man fortfarande med, då krävs det alltså endast ett mål av Bilbao och så är det match igen.

Barcelonas offensiv har inte vart lika bra som under tidigare säsonger, Bilbao har en stabil backlinje och kan klara av en eventuell forcering från Barcelonas håll – därför kommer jag testa under 3,5 mål i matchen här till fina 2,02 x insatsen hos Betsson, spelbolaget bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dem hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål i matchen
Odds: 2,02
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming