speltips_skribent

Speltips 10/2: Buffalo Sabres – Anaheim Ducks

Studsar Anaheim Ducks tillbaka till vinnarspåret efter förlusten senast mot Rangers?

Twitter Facebook

Anaheim Ducks förlorade mot Rangers senast och har presenterat följande siffror på sina tio senaste matcher: 4-4-2. Ingen direkt strålande form men känslan säger att vi får bevittna ett motiverat Ducks under natten till fredagen. San Jose Sharks som placerar sig först i Pacific Division förlorade senast mot just Buffalo, vilket innebär att Ducks vid vinst här placerar sig endast två poäng bakom.

Buffalo tillhör ett av de sämre lagen i NHL och även om man ryckt upp sig en aning under de senaste veckorna tror jag inte man slår både ligaettan och ligatvåan i Pacific Division under loppet av tre dagar.

Ducks lär inte förlora fyra matcher i följd, dessutom ställs man mot Washington i matchen efter och därför är en seger oerhört viktig här, mot Washington får man lov att tappa poäng men inte mot Buffalo, speciellt inte med tanke på poängtappen under den senaste veckan.

Jag testar den raka tvåan till fina 2,30 x slanten hos NordicBet.

☞ Rygga ditt spel hos NordicBet (1000kr bonus)

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,30
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 01:05
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming