speltips_skribent

Speltips 10/2: Bordeaux – PSG

PSG gästar ett oerhört svårslaget Bordeaux under fredagskvällen, mål åt båda hållen?

Twitter Facebook

Bordeaux går riktigt bra i ligaspelet just nu och placerar sig på en fin sjundeplats i tabellen, man har plockat tre segrar på sina fyra senaste matcher och inte förlorat sedan den 17:e december. Det är alltså ett formstarkt Bordeaux, PSG ställs mot.

PSG inledde säsongen svagt men har under de senaste månaderna vart riktigt bra, dock var man nära på att tappa poäng mot Lille på hemmaplan senast, man avgjorde till slut den matchen efter ett mål i den 90:e matchminuten signerat Lucas och tre poäng kunde plockas hem.

PSG har dock trots allt förlorat fyra matcher på bortaplan den här säsongen och mycket tyder därför på att Bordeaux har en fin chans till att plocka poäng i den här matchen, åtminstone göra mål i alla fall. Det är ett formstarkt och motiverat gäng som tar sig an PSG. Därför spelar jag på att båda lagen lyckas göra mål i matchen till fina 1,95 x degen hos Betser.

☞ Rygga ditt spel hos Betser (1000kr)

SverigeKronan sticker ut med en magisk välkomstbonus

Ett av Sveriges populäraste casinobolag bjuder nya kunder på 7500kr i insättningsbonus – dessutom finns 690 free spins att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,95
Bolag: Betser (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming