Speltips 9/10: Island – Turkiet

Ett skakigt Island lyckades vända sin senaste match efter två mål på övertid, under söndagen ställs man mot ett bättre motstånd – plockar man en ny trepoängare?

Twitter Facebook

Island och Turkiet är två oerhört intressanta landslag tycker jag, Islands EM-resa känner vi alla till och det är svårt att ogilla detta landslaget. Senast slog de Finland med 3-2 efter två mål i den 90:e minuten, oerhört viktigt att vända en sådan match och det bidrar med mycket självförtroende.

Turkiet har inlett kvalet hyfsat, man spelade oavgjort i den första matchen mot Kroatien, dessutom på bortaplan vilket är imponerande, dock fick man bara med sig en poäng från matchen mot Ukraina. Men Turkiet är Turkiet, man har ett oerhört intressant lag med Arda Turan i spetsen och besitter hög kvalité.

Jag låter helt bli 1×2-marknaden i den här matchen, det är oerhört svårt att säga vilket lag som vinner på förhand här, tycker det är en av de jämnaste matcherna under söndagen. Men under Islands senaste match mot Finland och Turkiets 2-2-match mot Ukraina kunde man bevittna två darriga försvar, och då känns ”Båda lagen gör mål”-spelet oerhört bra här. Det slänger vi in en slant på.

BetHard har ställt ut ett fint odds här, 1,86 x insatsen plockar vi hem. Har ni inte ett konto där? Skapa då ett och hämta er välkomstbonus.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,86
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming