Speltips 8/8: Djurgården – Göteborg

Vi har två lag framför oss som är i stort behov av poäng – IFK jagar ligaguldet, Djurgården slåss för att ta sig ovanför nedflyttningsstrecket.

Spela hos Betway till de högsta oddsen. Bli medlem nu och hämta hem ditt gratisspel: upp till 1000kr. Hämta ditt gratisspel här.

Twitter Facebook

Med tanke på Djurgårdens sits och behov av poäng har jag förståelse för oddssättningen, vi har ett ganska jämnt fördelat odds hos samtliga spelbolag – men samtidigt lite ovanligt med tanke på poängskillnaden lagen emellan – 14 poäng efter 16 spelade omgångar.

Något som inte får glömmas bort är Göteborg del i det hela för samtidigt som Djurgården slåss för överlevnad slåss Göteborg för ett efterlängtat ligaguld – vilket väger högre?

Jag tror därför kvalité blir avgörande i det här mötet, Göteborg har efter 16 spelade omgångar fått ihop något riktigt bra – Djurgården, har det inte.

I och med AIKs poäng tapp mot Malmö FF kan Göteborg vid vinst kliva upp på en tredjeplats – sex poäng bakom Malmö FF. Detta är en morot för Göteborg och jag tror de klarar av uppgiften här.

NordicBet (välkomstbonus: 1000kr) är generösa när de ställer ut 2,50 x insatsen för den raka tvåan här – tagen alla dagar i veckan.

NordicBet erbjuder spel på fotbollsmatcher enda ner till divison 5

Öppna ett konto hos NordicBet idag och hämta hem er välkomstbonus: upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,50
Bolag: NordicBet (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming