Speltips 7/12: Philadelphia Flyers – Florida Panthers

Ett formstarkt hemmalag som bör vara större favoriter mot ett lag ur balans.

Twitter Facebook

Philadelphia Flyers är ett av ligans hetaste lag just nu 7-3 på de 10 senaste och fem raka vinster. Senaste matchen slog de imponerande hemmastarka Nashville Predators på bortais och dess för innan vann de mot Blackhawks. I nuläget ligger de på en wildcard plats med facit 14-10-3. Ett förväntat facit för Philadelphia som definitivt kommer vara med i slutspelsstriden vid de sista omgångarna. 8-5-2 är väl inget att skryta med på hemmais men genom åren så är de väldigt tunga att möta i Philadelphia speciellt om man är också b2b.

Vilket Florida Panthers är. De spelade inatt emot Boston och förlorade den matchen på förläggning med 4-3. De har haft det tungt denna säsong då de haft en del skador. Utifrån dessa förutsättningar så är faktiskt deras facit inte så dåligt då de har 27 poäng på 26 matcher. Dock så har det gått lite trögare på sistone och de har endast 2 vinster på de 7 senaste matcherna. Dessutom har de ett dåligt borta facit då de har vunnit 5/15 matcher. Dock en del övertidsförluster.

Enligt mig borde Philadelphia vara större favoriter mot ett b2b Florida i denna match än vad spelbolag tror och när Betsson erbjuder det fina oddset 1,72 så nappar jag där.

Philadelphia Flyers ML (inklusive övertid) spelas till 1,72 hos Betsson, som ni får 1000kr i bonus av här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Philadelphia Flyers ML
Odds: 1,72
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 01:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming