Speltips 7/10: Luxemburg – Sverige

Sverige befinner sig i Luxemburg och målet är glasklart – tre poäng.

Twitter Facebook

Sverige spelade 1-1 mot Holland i sin första match i detta kvalet, nu befinner man sig i Luxemburg för den andra och då ställer jag ett stort frågetecken för Luxemburg. Man förlorade mot Bulgarien med 4-3 och jag kunde läsa mig till att Luxemburgs försvarsspel höll en oerhört låg klass, detta tror jag Sverige kan utnyttja och samtidigt till skillnad från Bulgarien hålla koll på Luxemburg offensiva krafter.

Jag tror dock inte Sverige vinner med fyra-fem bollar här, tror vi kan få bevittna en ganska tråkig matchbild där Luxemburg endast fokuserar på försvaret. Min känsla säger att Sverige vinner den här matchen komfortabelt, man stänker dit en balja i första halvlek och utökar i den andra.

I EM-kvalet förlorade Luxemborg mot bland annat Ukraina och Slovakien med fler än ett mål – Sverige är i ungefär samma klass som de lagen och därför tror jag de också klarar linan, jag spelar på -1 Sverige här till fina 1,83 x insatsen hos BetHard. Har ni inget konto hos de? Skapa då ett och hämta hem er välkomstbonus på upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 1,83
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming