Speltips 6/6: Polen – Litauen

Upp till bevis Polen.

Twitter Facebook

Efter förlusten senast mot Holland har Polen en del kvar att bevisa innan man entrar gruppspelet i EM. Kvällens motstånd Litauen är kanske inte det starkaste landslaget och en vinst mot detta lag är kanske därför inte den mest imponerande bedriften men en vinst är en vinst och betyder alltid mycket för ett lag. 

Det kommer enbart handla om Polen under måndagskvällen, Litauen har inte mycket att sätta emot detta polska landslag och när Polen stöter på lättare motstånd brukar det ramla in en del bollar i motståndarens kasse.

Polen gjorde flest mål av samtliga landslag under kvalet och Lewandowski vann även skytteligan, det handlar mycket om att Polen aldrig trappar ner på farten utan oftast har man kört på hela vägen, även om redan avgjort matchen redan i halvtid.

Polen kommer att vinna den här matchen och känslan säger att man fortsätter göra mål efter det första, därför lockar handikappspelet -1 här, 1.72x är helt klart godkänt. Jag slänger in en slant hos BetStars (1000kr bonus), PokerStars helt egna Sportsbook.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1.72
Bolag: BetStars (bonus: 1000kr)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming