Speltips 6/4: Topptipset

Champions League, Allsvenskan och Copa Libertadores på menyn idag. Real Madrid drar till Tyskland för möte med Wolfsburg, Zlatan och PSG tar emot Man City och första Göteborgsderbyt för i år när Häcken åker över bron till fastlandet och Gamla Ullevi för att försöka plocka sin andra seger. Klart eller finns det skrällägen i någon av matcherna?

Twitter Facebook

I match 1 har vi mötet mellan PSG och Man City och Zlatan och hans lagkamrater är nog hur sugen som helst på att avgöra det här i första matchen och man har en bra chans att göra det på hemmaplan. City har inte alls gått att känna igen trots att man har varit bra mkt bättre på sista tiden och jag vill nog hålla 1-X som heltäckt i den här matchen.

Wolfsburg – Real Madrid tycks på förhand vara en match med given utgång och jag håller med till viss del. Men har man verkligen varit så bra som raden visar? Nej, jag tycker inte det. Wolfsburg gör det bra och stabilt och man är rusktigt taggade inför detta dubbelmöte som man får börja på hemmaplan. 2:an på Real Madrid ska vara given men jag heltäcker för att jaga utdelnngen då det finns chans att Wolfsburg kan skrälla om man får in första målet. 1-X-2 i match 2.

IFK Göteborg – Häcken hittar vi i match 3 och ett derby som kommer bli slutsålt (själv ser jag matchen på O´learys är planen.) Båda lagen vann sina första matcher – Blåvitt med 2-0 brta mot Falkenberg och Häcken hemnma med 3-1 mot Elfsborg. Häcken var det bättre laget över matchen sett och man är återigen ett lag som smyger med bakom de 3,4 favoriterna till det allsvenska guldet. Blåvitt vann planenligt men inte mycket mer i söndags på Falkenbergs IP och ska man vinna idag måste man rycka upp sig på alla fronter i laget. JAg tror man gör det – man har hemmaplan (trots derby) och det kommer bli en grym inramnning på Gamla Ullevi. Jag tror båda lagen gör mål och att Blåvitt vinner med uddamålet (2-1).

I övrigt spikar jag River Plate som är för bra för The Strongest och jag spikar även Santa Fe som bara har förlorat 1/16 matcher på hemmaplan. Matchen är vidöppen men en seger för hemmalaget är inte oväntat. Lycka till!

Systemet i sin helhet:
1. PSG – Man City 1 X
2. Wolfsburg – Real Madrid 1 X 2
3. IFK Göteborg – Häcken 1 X 2
4. Norrköping – Kalmar FF 1 X
5. J Södra – Malmö FF X 2
6. River Plate – The Strongest 1
7. Ind Dep Valle – Atelotico MG 1 X 2
8. Ind Santa Fe – Corinthians 1

Vem är bäst? Sportbladet eller Mange Strandberg – se själv här!

Spelade omgångar: 17

Sportbladet: 103 rätt

Mange Strandberg: 116 rätt

Jag avslutar med ännu ett citat från Jose ”the Special One” Mourinho: ”Min historia som manager kan inte jämföras med Frank Rijkaards. Han har noll titlar och jag har många”, Jose om att bli jämförd med Frank Rijkaard.

Lev väl – vi hörs!

De har Svergies bästa bonus: 3000kr

Hämta hem Sveriges bästa insättningsbonus, ComeOn ger nya spelare hela 3000kr i bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Pris: 216kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:29
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming