Speltips 5/7: Alashkert – FC Santa Coloma

Det vankas Champions League-kval under tisdagskvällen, inga direkt stjärnspäckade lag men ett speltips har vi grävt fram.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Uefa har under dessa två lediga dagar från EM lyckats smyga dit ett par kvalmatcher till Champions League. Vi befinner oss fortfarande i kvalrunda ett och därför har vi också två ganska svaga lag framför oss under tisdagskvällen. Alashkert från Armenien tar sig an Santa Coloma från Andorra och här är det tydligt, hemmalaget är favoriten till att gå vidare, ettan hittar vi till runt 1,50x hos samtliga spelbolag.

Jag kommer dock inte att sikta in mig på 1×2-marknaden här utan väljer att gå in på mål-marknaden. Detta är alltså ett returmöte och det första slutade mållöst, Santa Coloma är det sämre laget och är medvetna om att deras enda chans i den här returen är om försvaret fungerar som det ska, därför kommer den biten att prioriteras. Jag tror därför vi kommer att få se en ganska liknande match som i den första omgången, en ganska chansfattig match helt enkelt.

U2,5 mål efter 90 spelade ger oss 1,80x hos ComeOn (insättningsbonus 3000kr), mycket spelvärt.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: U2,5 mål i matchen
Odds: 1.80
Bolag: ComeOn (hämta din 3000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming