Speltips 5/4: Ipswich – Charlton

I skuggan av Champions League spelas full omgång i Championship och här finns som vanligt ett par guldkorn, jag lyfter fram ett.

Twitter Facebook 

Jag är  ute efter att vända på min negativa trend och jag tror att Ipswich kan vara räddningen, jag kan inte se de tappa poäng här ikväll.

Ipswich är fortfarande med och fajtas om en kvalplats till Premier League och idag har man verkligen en bra chans att kliva närmre lagen ovanför. Det som talar för en hemmavinst är att Ipswich nyligen åkte ut ur FA-cupen och kan nu enbart fokusera på ligaspelet. De ligger på en 8:e plats med fem poäng upp till den åtråvärda 6:e platsen. Idag har de en bra chans att ta tre poäng mot Charlton, ett Charlton som är helt under isen, de placerar sig näst sist i tabellen. Charlton har även släppt in flest mål i ligan och kämpar för hålla sig kvar, man har sex poäng upp till säker mark.

Charlton har -34 i målskillnad, detta gör de till laget med sämst målskillnad i ligan. Jag tror att vi kommer få se ett desperat Charlton som kommer försöka gå framåt, detta kan gynna Ipswich, det kommer definitivt skapas ytor och kan bara Ipswich utnyttja detta bör ettan vara stensäker.

Jag tror Ipswich förstår hur viktiga de här tre poängen är, jag kan inte se de kasta bort den här möjligheten. Ipswich, som dessutom lirar på hemmagräs, med 1.80x testar vi hos Bet365, öppna ett konto hos de och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.83
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming