Speltips 4/2: PSV Eindhoven – FC Utrecht

Bjudodds i den holländska cupen när Utrecht gästar PSV.

Twitter Facebook 

Välkomna till holländska cupen, en inte allt för attraktiv turnering kanske men här hittas det nästan alltid guldkorn. Idag är en sådan dag och spelbolagen snålar inte för fem öre. Det skiljer nästintill 20 poäng mellan dessa lagen i ligan och ser vi till PSV:s hemmafacit är det löjligt bra, vunnit 8 av 10 matcher och spelat två oavgjorda. Faktum är att det enda laget som kan rubba PSV är Ajax, det finns inga andra lag som kan mäta sig med dessa två giganterna.

Nu ska Utrecht försöka sig på ett mirakel, ser vi till inbördesmöten har de verkligen ingen chans, PSV har vunnit fyra raka med minst två mål och jag tror det kan bli samma siffror ikväll. Utrecht har sett en aning bleka ut på bortaplan den här säsongen, 7 förluster på 12 försök. Man släpper nästan in två mål i snitt per match dessutom.

Den raka ettan är på tok för låg för att spelas, man skulle kunna kombinera den med en annan lågoddsare och köra en tung insats men jag skippar det idag utan tror på att PSV vinner med minst två mål. Tänker ni reka gör det ganska tidigt, jag är ganska säker på att spelbolagen sänker oddset en aning under dagens gång, just nu ligger det på osannolika 1.95x hos Bet365.

Inbördesmöten:
PSV – Utrecht 3-1
PSV – Utrecht 3-1
Utrecht – PSV 1-5
PSV – Utrecht 2-0

PSV:s fyra senaste matcher:
PSV – De Graafschap 4-2
Excelsior – PSV 1-3
PSV – Twente 4-2
Feyenoord – PSV 0-2

Som ni själva ser är PSV helt överlägsna just nu, mycket talar för ännu en storseger. Vi dubblar insatsen!

Spelbolaget bjuder dig på en monsterbonus: 2000kr

Redbet bjuder sina läsare på en monsterbonus, hela 100% upp till 2000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: 10Bet (unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming