Speltips 4/10: Varbergs BoIS – Assyriska FF

Fyra raka segrar innan förlusten senast – Varberg har fått ordning på sitt lag och väntas knipa tre poäng under tisdagskvällen.

Testa på helt nya spelbolag Coolbet, som dessutom bjuder på en grym välkomstbonus – upp till 1500kr. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Varberg befann sig innan förlusten i helgen i riktigt bra form med fyra raka segrar. Efter en tids svacka lyckades man vända på det hela och nu placerar man sig faktiskt på en femte plats i tabellen. Dock ska det mycket till om man lyckas nå en kvalplats till Allsvenskan, men än finns det hopp och Varberg kommer att kriga för varje tre poäng här framöver.

Assyriska befinner sig längre ner i tabellen och är rätt illa ute just nu, vänder det inte snart kommer man vara tvungna att kvala sig kvar i Superettan.  Och även om det börjar se mörkt ut tror jag inte riktigt på Assyriska, det har sett riktigt dåligt ut hela säsongen och inte mycket talar för en vändning nu.

30:e juli var senast Assyriska vann och därför kommer jag att slänga in en slant på den raka ettan här, Varberg känns klart mycket vassare sett till form och kvalité. Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr) har ställt ut ett fint odds här, 1,90 x insatsen.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,90
Bolag: Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming