Speltips 3/10: Örgryte – AFC United

Livsviktiga poäng står på spel för de båda lagen – vilket lag drar det längsta strået?

Twitter Facebook

AFC United placerar sig just nu på en tredje plats i tabellen vilket innebär kvalspel till Allsvenskan men inget är ännu klart – Dalkurd som ligger på en fjärde plats har endast tre poäng färre. Så det krävs verkligen en seger här mot Örgryte, dock behöver Örgryte också de här tre poängen väldigt mycket, man är inblandade i bottenstriden och vid vinst kan man få lite andrum.

AFC United är Superettans bästa hemmalag och det är främst bortaspelet som vart ett problem, man har dock vunnit fem av tolv matcher på bortagräs så en chans för bortaseger finns – givetvis. Nu framöver kommer AFC spela varje match som om det vore en final, det är jag säker på. Allsvenskan är inom räckhåll och det tror jag föreningen och spelarna känner av.

Formen är det heller inget fel på, AFC har vunnit två raka matcher och då tycker jag att den raka tvåan är värt att testas, Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr) har ställt ut ett riktigt fint odds här, 2,75 x insatsen.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,75
Bolag: Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming