Speltips 29/9: Zenit ST Petersburg – AZ Alkmaar

Ryssland mot Holland när Zenit Sankt Petersburg och AZ Alkmaar drabbar samman.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Efter en trög start på säsongen har Zenit börjat vinna igen, den senate hemmamatchen vann man med 4-1 och matchen innan med 3-0, detta är en bekräftelse på att man är starka på just hemmagräs, precis som man varit under alla år. Formen på bortaplan är det heller inget fel på, senast slog man Arsenal Tula med hela 5-0.

Premiären i Europa League vann man också, efter att ha legat under med 3-1 fram tills den 84:e minuten, sen vände man faktiskt matchen och vann den till slut med 4-3. Detta tror jag var livsviktig för Zenit, skönt att få med en trepoängare från Israel och nu när premiären är avklarad är det full fart framåt.

AZ Alkmaar spelade oavgjort i sin premiär mot Dundalk, på förhand var det en match AZ skulle vinna enkelt men Dundalk kämpade till sig en poäng i den matchen – dessutom på bortaplan. I ligaspelet går AZ bra, man placerar sig som vanligt strax bakom giganterna vilket är klart godkänt.

Zenit är stora favoriter till att vinna den här matchen – med all rätta. Man är det bättre laget och spelar en riktigt fin fotboll hemma i Ryssland. AZ är tvungna att resa till Ryssland vilket är oerhört tufft, bara det tar på krafterna. Och mot Dundalk såg det inte alls bra ut, allt detta talar för en hemmaseger och det en ganska komfortabel sådan.

-1 Zenit är ett intressant spel här, BetStars (öka din vinst med x10) bjuder till ordentligt och det utnyttjar vi.

Spela hos världens största spelbolag – hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,30
Bolag: BetStars (öka din vinst med x10)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming