Speltips 28/10: Borussia M’gladbach – Eintracht Frankfurt

Borussia M'Gladbach är uppe i tre raka poängtapp i ligaspelet och en 10:e placering är ett faktum – kommer vändningen mot Eintracht under fredagskvällen?

Twitter Facebook

Gladbach har spelat fyra matcher på hemmaplan i ligaspelet den här säsongen och vid tre tillfällen har de gjort två mål eller fler. Dock har man hamnat i en mindre svacka nu men jag tror inte den blir långvarig utan Gladbachs trupp besitter en enorm kvalité och jag är säker på att man kommer börja klättra i tabellen nu framöver.

Eintracht har gjort det bra den här säsongen, förra helgen slog man krislaget Hamburg och helgen innan spelade man till sig ett oavgjort resultat mot självaste Bayern Munchen, oerhört imponerande. Jag räknar inte ut Eintracht helt ur den här matchen men Gladbach ska vara favoriter, men jag är försiktig med 1×2-marknaden och låter faktiskt bli den – väljer istället att lita på Gladbach offensiv.

Gladbach har åkt på en del skador inför den här matchen men jag tror de löser linan på över 1,5 mål. Man har gått mållösa i tre raka matcher i ligaspelet nu, har svårt att se att det blir en fjärde. Att Gladbach gör minst två mål i matchen betalar bra hos BetStars, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 200kr i gratisspel som välkomstbonus, de hämtar ni här.

Oddsautomaten ger nya kunder uppåt mot 1200kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges snabbast växande spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1200kr? Då tycker vi du ska testa Oddsautomaten.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Borussia M'gladbach över 1,5 mål i matchen
Odds: 1,83
Bolag: BetStars (200kr i gratisspel)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Strömma: Streaming