Speltips 27/12: Besiktas – Boluspor

Det vankas turkisk cupfotboll, Besiktas tar sig an Boluspor, som till vardags spelar i andra ligan.

Twitter Facebook

Besiktas vann komfortabelt i ligaspelet senast med 1-0, vilket innebär att spelet satt i den matchen där vi spelade på att Besiktas skulle hålla nollan – den här gången vankas det cupfotboll och här testar vi ett spel från handikapp-marknaden.

Besiktas tar sig alltså an Boluspor, som till vardags spelar i andra ligan i Turkiet, man placerar sig på en femte plats i tabellen där och gjort det bra sett till hela säsongen. Dock har man haft det tufft de senaste veckorna där man förlorat fyra av sina fem senaste matcher – de två senaste matcherna har man förlorat med 4-0 och senast 5-1 på hemmaplan – oroväckande siffror som tyder på tydlig dipp?

Inte den mest optimala trenden när man nu ska resa till Vodafone Arena för att spela mot formstarkt Besiktas, som dessutom tar den turkiska cupen på allvar.

Cupspelet i Turkiet består av ett gruppspel, Besiktas toppar den tabellen just nu med två segrar och ett oavgjort resultat, det kom faktiskt mot dagens motståndare Boluspor och jag kan tänka mig att Besiktas är någorlunda revanschsugna efter den matchen.

Handikappspelet -1 på Besiktas känns riktigt bra här, mycket talar för Besiktas i den här matchen och här bör man kunna lösa handikapplinan mot ett oerhört formsvagt Boluspor – Besiktas -1 spelas därför till fina 1,75 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av spelbolaget här.

Spela på de högsta oddsen hos Pinnacle – nr 1 på odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonusen som alla andra spelbolag gör – Pinnacle fokuserar istället direkt på att erbjuda de högsta oddsen – och det lyckas de med!
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,75
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming