Speltips 26/11: Köln – Augsburg

Hittat ett fint spel i Tyskland.

Twitter Facebook

Köln och Augsburg drabbar samman på lördag på Rhein Energie Stadion. Köln är ju som bekant väldigt svårslagna på hemmaplan, och det finns utmärkta exempel på det som 1-1 matchen mot RB Leipzig eller 3-0 segrarna mot Freiburg och Hamburger SV.

Köln är obesegrade hemma och har målgöraren Anthony Modeste i spetsen med sina 12 mål. Augsburg behöver plocka poäng, speciellt borta då man börjar närma sig botten av tabellen, men frågan är om inte Köln är lite av en gigant i jämförelse, nja här har jag det svårt att se någon utdelning alls för Augsburg, men skulle inte det räcka som övertygelse så har Augsburg andra problem också tyvärr.

Augsburg har ett ständigt problem med skador i laget, totalt 10 skador i laget där alla tar en plats i elvan eller minst på bänken iaf, men hurvida Augsburgs Dong-Wong Ji kommer delta i matchen eller inte förblir ett frågetecken som det just nu ser ut.

Jag väljer att lägga mina pengar på Köln som både har formen och laget för att kunna vinna komfortabelt FT. Jag väljer spelet singel Köln till oddset 1,75x hos Unibet, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus – hämta dem här.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,75
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming