Speltips 25/2: Topptipset

Topptipset torsdag och Europa League på kartan. Glöm inte att gårdagens topptips avgörs ikväll då match 3-8 spelas. Intressanta matcher på dagens kupong och rygga mina drag!

Twitter Facebook 

Titan Bet Sportsbook

Ni hittar ytterligare speltips hos Spelbloggare.se

Basel – St Etienne
Basel fick ett hyfsat resultat i första matchen i Frankrike, 2-3. Som jag ser det ligger pressen till största delen på St Etienne i det här returmötet då Basel bara behöver göra 1 mål så är man vidare. Basel hemma i Schweiz är en riktigt tuff match för de flesta lag och så även för St Etienne. Basel i inhemska ligan går precis som det inhemska tågen – helt enligt plan. Man har 16 poäng ner till 2:an Grasshoppers och kan fokusera på det här mötet fullt ut. St Etienne däremot har det tuffare – 4:e plats i ligan och man får se upp så inte lagen bakom kommer ikapp. Är man taggade nog för att lyckas hålla tätt och kanske göra ett mål till? Jag tror inte det och spikar Basel i 1:a matchen.

Manchester United – Midttjylland
United fick ”bara” 2-1 mo Midtjylland borta och man har fortfarande ödet i sina egna händer. Man ska naturligtvis vara en skyhög favorit här också men jag illar procenten på X:et i den här matchen. Midtjylland är inte inne i ligaspelet och har gjort det bra i träningsmatcherna och gjorde det bra i förra matchen i det här dubbelmötet och man är inte borträknade. Det ska mycket till för att slå ut United men ett X är inte helt otänkbart. 1-X i match 2.

I övrigt på kupongen så spikar jag Tottenham. vissa tycker nog det är lite vanskligt med tanke på hur många matcher Tottenham spelar nu och att man förlorade i Cupen förra helgen men å andra sidan så är man nu utslagna ur cupen och kan fokusera på ligan (där man på söndag tar emot Swansea hemma och ska vinna den matchen) och Champions League. Man vinner hemma mot ett Fiorentina som inte imponerar på mig i alla fall. 1:a i match 8.

Systemet i sin helhet:
1. Basel – St Etienne 1
2. Man United – Midtjylland 1 X
3. Molde – Sevilla X 2
4. Napoli – Villareal 1 X 2
5. Olympiakos – Anderlecht 1 2
6. Porto – dortmund X 2
7. Schalke 04 – Schaltar 1 X
8. Tottenham – Fiorentina 1

Vem är bäst? Sportbladet eller Mange Strandberg – se själv här!

Antal rätt sedan omgången 12/2-2016 (gårdagens resultat inte med här):

Spelade omgångar: 7

Sportbladet: 44 rätt

Mange Strandberg: 52 rätt

Jag avslutar med ännu ett citat från Jose ”the Special One” Mourinho: ”Vi har toppspelare och, ursäkta om jag är arrogant, vi har en topptränare.” Så sant så… Arrogant?

Lev väl – vi hörs!

Gå med världens största spelbolag

Bet365 erbjuder högkvalitativa streams till nästan alla matcher. Gå med nu och hämta även hem din välkomstbonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Pris: 96kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming