Speltips 24/10: Halmstad – Sirius

Oerhört viktig match för båda lagen när Halmstad och Sirius drabbar samman under måndagskvällen. 

Twitter Facebook

Sirius toppar tabellen före AFC United och Halmstad BK men det är oerhört tight där i toppstriden. Det mesta tyder på att det blir Halmstad eller AFC United som hamnar på kvalplatsen och att Sirius vinner Superettan 2016.

Den här matchen kommer vara oerhört tight, jag tror båda lagen är glada om det blir delad pott här, det tar Sirius bara ett steg närmre ligaguldet och Halmstad är samtidigt väl medvetna om hur bra Sirius är, dessutom också på bortaplan och här vill Halmstad knipa en poäng i alla fall, tror därför vi får se två defensivt starka lag under måndagskvällen – där ska fokus ligga.

Halmstad kommer att spela mot AFC United i den sista omgången, på hemmaplan. Då kan man faktiskt ha allt i sina egna händer och detta är något Halmstad strävar efter givetvis, och det bör man kunna lösa.

Eftersom att jag tror på en match där defensiven spelar störst roll kommer mitt spel här bli under 2,5 mål i matchen, jag tycker oddset är tillräckligt bra för att testas, Ladbrokes ställer ut fina 1,80 x insatsen här. Saknar ni ett konto hos de? Skapa då ett via den här länken och hämta er välkomstbonus, upp till 1000kr.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,80
Bolag: Ladbrokes (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming