Speltips 22/8: Dagens säkraste dubbel till 2,08x

Dagens två matcher hämtar jag från Sverige och Turkiet – mycket talar för två hemmasegrar.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

”Dagens säkraste dubbel” är ett återkommande fenomen här på Tipsmedoss.com och har oftast gått riktigt bra, när så är fallet, är det bara att fortsätta plocka hem dagens säkraste dubbel.

Under måndagskvällen har vi två fina matcher, den ena är den mellan Malmö FF och Jönköpings Södra, här tror jag starkt på Malmö FF och den raka ettan känns riktigt bra. Malmö har allt i sina egna händer efter Norrköpings senaste poängtapp, man spelar dessutom på hemmaplan och är utvilade – inga kval i vägen den här gången som kan tänkas trötta ut spelarna.

Nej, den raka ettan känns riktigt bra. Den får bli en av de två matcherna i en dubbel.

Andra matchen hämtar jag från den turkiska ligan och Galatasarays premiärmatch mot Karabukspor. Galatasaray gjorde en riktig flopp-säsong för säsongen och fick stor kritik av de egna fansen. Man hamnade till slut på en sjätte plats i ligan, 28 poäng efter Besiktas, som vann den.

Kommer Galatasaray göra ännu en flopp-säsong? Nej, den här storklubben kommer aldrig tillåta ännu en dålig säsong och har rustat upp ordentligt inför säsongen. Besiktas och Fenerbahce ser dock snäppet vassare ut även i år men en tredje plats i ligan ska man kunna fixa och jag är helt säker på att man vill inleda starkt – speciellt mot nykomlingarna Karabukspor.

Dessutom har Galatasaray inga kval att tänka på och kan enbart fokusera på ligan – stort plus! Den här fina dubbeln ger oss 2,08 x insatsen hos Unibet (insättningsbonus: 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Malmö FF & Galatasaray
Odds: 2,08
bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming