Speltips 22/10: Milan – Juventus

Vi plockar ut ett spel från 1×2-marknaden när Milan och Juventus drabbar samman.

Twitter Facebook

Nästan varje gång när man tittar på det italienska utbudet och en sådan här match uppenbarar sig framför en, känns det på förhand som en jämn och tight match – men nästsan alltid står Juventus där som vinnare när domaren blåser av matchen.

Juventus har överlägset det bästa laget i ligan, man toppar tabellen och kommer med största sannolikhet att vinna den. Milan är förvisso med och slåss i toppen, det känns som att det verkligen är första gången på länge man är detta. Man har mycket Bacca att tacka för, han har visat sig vara en oehört viktig spelare för Milan.

Den här matchen lär bli tight och jämn, båda lagen lär få sina chanser men jag tror att Juventus till slut vinner den här matchen, man har det psykologiska övertaget och det är viktigt i en sådan här match. Juventus är just nu uppe i fem raka segrar mot Milan och under lördagen tror jag på en sjätte.

Hos NordicBet hittar ni den raka tvåan till fina 1,85 x insatsen. Har ni inte ett konto hos NordicBet? Skapa då ett och hämta er välkomstbonus via den här länken.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i väkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,85
Bolag: NordicBet (insättningsbonus upp till 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming