Speltips 21/9: Barcelona – Atletico Madrid

Finns det något lag där ute som kan få stopp på MSN?

NYHET! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Inget av lagen behöver en direkt presentation utan det känns som att vi exakt vet var vi har de. Barcelona föll mot Alaves någon vecka sedan samtidigt som Atletico Madrid tappade poäng mot Leganes – dock är båda lagen igång på allvar nu och vi kan räkna med att båda lagen radar upp vinster efter den här helgen.

Barcelona känns snäppet vassare men jag rankar Atletico Madrid oerhört högt, det känns som att Madrid-klubben är en av få klubbar i världen som kan ställa till det för Barcelona – man har gjort det många gånger tidigare, se exempelvis i Champions League.

Atletico Madrid har ett hyperintressant lag den här säsongen också, Griezmann är kvar samtidigt som man värvat bra. Jag tror även att Atletico kommer utmana både Real Madrid och Barcelona om ligatiteln och vi ska inte vara alldeles för säkra på att det blir Real Madrid eller Barcelona som vinner.

Jag tror vi får bevittna en oerhört jämn match, Atletico Madrid är kanske världens bästa lag på att försvara, detta har vi sett sedan tidigare, och de trivs i de här miljöerna – det är en sak som är säker. Jag kommer därför att slänga in en slant på dubbelchansen x2, Redbet (insättningsbonus: 2000krger oss fina 2,18 x insatsen på detta spelet.

Spela hos världens största spelbolag – hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 2,18
Bolag: Redbet (hämta din 2000kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming